Luptele pentru medalii, la Severin și Satu-Mare

Publicat in Sport 10 Mai 2018 282 ori
Google+ WhatsApp
Luptele pentru medalii, la Severin și Satu-Mare

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Ploiești, pregătită de Gheorghe Puia, va participa la Turneul final programat în perioada 23-27 mai, la Satu Mare, în organizarea CS ADEP Satu Mare. Băieţii lui Puia au fost repartizaţi în Grupa A, una extrem de dificilă, alături de CSŞ Medgidia (22 de victorii şi o singură înfrângere în acest sezon), CSM Bucureşti (victorii pe linie în acest campionat – 26) şi AHC Potaissa Turda, formaţie mai accesibilă teoretic, prinvindu-i bilanţul: 16 victorii, un egal, 6 înfrângeri. CSM Ploieşti a avut 21 de succese şi cinci eşecuri în acest campionat. Handbaliștii ploieșteni vor juca, în ordine, cu Medgidia (miercuri, 23 mai), CSM Bucureşti (joi, 24 mai) şi Potaissa (vineri, 25 mai), urmând ca, sâmbătă şi duminică, să lupte pentru medalii sau să susţină jocurile de clasament.

Turneul final al juniorilor 2 este programat două săptămâni mai târziu, în perioada 6-10 iunie, iar băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu se vor întoarce la Drobeta Turnu Severin, acolo unde au susţinut şi meciurile Turneului semifinal. CSM Ploieşti a fost repartizată în Grupa A, alături de CS Olimpic Târgu Mureş (bilanţ 17 victorii, 3 egaluri şi două înfrângeri în acest sezon), Academia Minaur Baia Mare (16 succese, două egaluri, două eşecuri) şi favorita CSM Bucureşti (22 de victorii şi un egal). La rândul lor, băieţii lui Stănescu se laudă cu un parcurs aproape perfect în această ediţie de campionat, concretizat în 21 de victorii şi două remize.

CSM Ploieşti le va întâlni, pe rând, pe CSM Bucureşti (miercuri, 6 iunie), CS Olimpic Târgu Mureş (joi, 7 iunie) şi Academia Minaur Baia Mare (vineri, 8 iunie), urmând ca sâmbătă şi duminică să fie programate partidele ce decid campioana, dar şi ierarhia finală la această categorie de vârstă. Federaţia Română de Handbal este cea care a stabilit localităţile care vor găzdui turneele finale la nivel de juniori, fază a competiţiei pentru care sunt calificate şi echipele CSM Ploieşti.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office