Echipa căștigătoare se schimbă

Publicat in Sport 09 Mai 2018 751 ori
Google+ WhatsApp
Echipa căștigătoare se schimbă
Echipa căștigătoare se schimbă

,,Echipa căștigătoare nu se schimbă". Este o regulă nescrisă de care unii antrenori țin cont. Nu și Romulus Ciobanu, antrenorul Petrolului. Chiar dacă formația pe care o pregătește a pierdut un singur joc sezonul acesta Ciobanu a schimbat mai mereu de cănd este pe banca galben-albaștrilor. Atăt portarul căt și în celelalte compartimente, cu excepția cătorva jucători. După succesul cu Tunari, Petrolul a început de fiecare dată cu un alt apărător între buturi. Mirel Bolboașă și Raul Avram au făcut cu schimbul iar în trei din cele patru meciuri aceștia au fost învinși o dată sau de mai multe ori.

Posibil ca la jocul cu Mioveni 2 să reintre Avram dar indiferent cine va fi, atăt portarii căt și ceilalți colegi, își doresc să rezolve matematic promovarea în liga a doua. Portarul Bolboașă speră ca punctul de care au nevoie să nu-i apese prea mult mai ales că joacă acasă:'' Sa speram ca nu mai facem pasi gresiti acasa desi meciurile de acasa dupa cum vedeti, sunt mai grele decat cele din deplasare. Dar eu am convingerea ca suntem uniti si ca putem rezolva, matematic, meciul cu Mioveni''.

La jocul promovării poate lipsi mijlocașul Nini Popescu care are unele probleme la genunchi. Cu siguranță un alt coechipier de-al său nu va juca. Este vorba de Georgian Păun care va trebui să privească meciul din tribune în urma cartonașului galben primit la Bradu. Păun se consolează cu faptul că va reintra atunci cănd trebuie:''Sunt trist ca am luat galben si voi sta etapa viitoare dar, asta e! O sa joc la ultima etapa cand o sa fie stadionul plin, cu coregrafie, o sa fie frumos''. Petrolul va disputa ultimele trei jocuri în Ploiești. După disputa cu echipa secundă a Mioveniului va urma jocul, din cartierul ''9 Mai", cu Astra doi și apoi meciul de pe ,,Ilie Oană'', cu Popești-Leordeni.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office