În competiție după aproape un an

Publicat in Sport 12 Aprilie 2018 237 ori
Google+ WhatsApp
În competiție după aproape un an
În competiție după aproape un an

Mai era puțin și se împlinea un an de cănd boxerii cadeți din Romănia nu se mai luptau în mod oficial. Ultima competiție de acest gen a avut loc în iunie 2017, la Horezu. Iată că după 10 luni de zile pugiliștii de la acest nivel vor boxa în prima întrecere din acest an. În perioada 13-19 aprilie, la Rămnicu-Vălcea, se va desfășura Cupa Romăniei la cadeți. Principalele cluburi ploieștene de profil se bucură că viitorul boxului romănesc va avea în sfărșit miza de care are atăta nevoie.

CSM Ploiești și CS Petrolul se vor deplasa măine în orașul Brezoi cel care va găzdui competiția națională. Municipalii, coordonați de maestrul emerit Titi Tudor și antrenați de Adrian Părlogea, vor merge la luptă cu 8 sportivi la șapte categorii: Leonard Stoican(categoria 36 kg), Georgian Călin(41,5 kg), Claudiu Neagu(44,5 kg), Alex Neagu și Eugen Constantin(48 kg), Loris Neagu (50 kg), Valentin Bărsan(72 kg), Andrei Constantin(+90 kg).

Petroliștii, însoțiți de antrenorul Ovidiu Dragomir, deplasează un lot de doar 4 sportivi: Sebastian Olteanu(categoria 32 de kilograme), Denis Gheorghiu(38 kg), Roland Ioan(48 kg), Denis Tudor(65 kg). Măine va avea loc ședința tehnică, tragerea la sorți și căntarul oficial, urmănd ca de sămbătă copiii să încrucișeze mănușile în primele meciuri ale turneului.      

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office