Gazonul respiră și aspiră

Publicat in Sport 11 Aprilie 2018 1006 ori
Google+ WhatsApp
Gazonul respiră și aspiră
Gazonul respiră și aspiră

Petrolul va mai juca pe teren propriu tocmai la sfărșitul lunii. Va fi o pauză de trei săptămăni ideală pentru cei care îngrijesc gazonul. Acesta a avut parte de o perioada grea din cauza vremii dar și a numeroaselor partide susținute pe el într-un timp foarte scurt. Suprafața de joc va intra într-un proces de refacere astfel încăt pînă la disputa cu Turnu-Măgurele covorul verde să se prezinte în condiții impecabile.

După o dublă victorioasă, la început de aprilie, pe ''Ilie Oană", gruparea petrolistă va sta următoarea rundă. Petrolul are parte de o nouă pauză în campionat, cauzată de faptul că adversara din etapa a 20-a, Urban Titu, a abandonat competiţia încă din tur, dar ploieştenii au găsit soluţia să umple acest gol, stabilind un joc de verificare cu o grupare de eşalon secund.

„Lupii” au profitat de faptul că Academica Clinceni are, la rândul ei, etapă liberă în Liga a II-a, astfel încât cele două echipe se vor întâlni într-un meci-test, ce se va disputa sâmbătă, de la ora prănzului, pe stadionul de la Strejnic. ''Lupii" s-au întors din mini-vacanţa de Paști fericiți deoarece au petrecut împreună cu familiile dar și pentru că diferența față de principala urmăritoare, FCM Alexandria, s-a mărit la cinci puncte.

Petroliştii se pregătesc la Strejnic, staff-ul tehnic al „găzarilor” punând accentul pe componenta fizică, asta şi în condiţiile în care până la următorul joc oficial, cel de la Alexandria, mai sunt mai bine de zece zile. Doi jucători se pregătesc separat, „căpitanul” Claudiu Tudor, cel care continuă programul de recuperare după ce mai vechea accidentare i-a recidivat la Moreni, şi Cristian Andor, mijlocaşul ploieştenilor acuzând uşoare probleme la gleznă.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.