MFC Ploiești a cunoscut înfrângerea!

Publicat in Sport 06 Aprilie 2018 603 ori
Google+ WhatsApp
MFC Ploiești a cunoscut înfrângerea!
MFC Ploiești a cunoscut înfrângerea!

În cadrul etapei cu numărul 14 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, MFC Ploiești a întâlnit, joi, de la ora 20.30, echipa Metalul Plopeni pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport din Ploiești. Meci în urma căreia echipa pregătită de Gabi Georgescu s-a văzut învinsă cu scorul de 4-2, eșecul fiind primul din acest an pentru MFC-istă.

Meciul a început slab pentru MFC, care după 10 minute de joc era condusă cu 2-0 după tot atătea erori în apărare. La acest scor, nenumăratele ocazii ale echipei ploieștene s-au concretizat abia în minutul 19, atunci când Eugen Rudaru înscrie și reduce din diferență, fiind rămas în poziție de unu la unu cu experimentatul portar al celor de la Plopeni, Aurel Panait.

Dominând clar repriza secundă, MFC Ploiești a atacat în valuri dar Năstase, Arnăutu, Ghica, Ghiță și Stănescu nu reușesc sa îl învingă pe portarul Panait, care și-a salvat echipa de la gol în nenumărate rânduri. Cum ocaziile se răzbună, cei care marchează primii în repriza a doua sunt tot cei de la Plopeni, în minutele 33 ai 36, urmând ca tabela sa fie închisă de Cristi Stănescu în minutul 37, stabilind scorul final la 4-2.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.