Scor de NBA la Ploiesti

Publicat in Sport 13 Februarie 2018 437 ori
Google+ WhatsApp
Scor de NBA la Ploiesti
Scor de NBA la Ploiesti

"Avem meci cu greu cu brailenii!". Asa spunea Catalin Burlacu inaintea disputei cu cei de la Cuza Sport Braila. Insa nici Burlacu nici ceilalti jucatori sau spectatori prezenti in ''Olimpia" nu credeau ca vor trai un asemenea meci. Dramatism total in urma a doua reprize de prelungiri de cate cinci minute, 50 de puncte marcate doar de Burlacu si un scor final 105-106 ce aminteste de partidele din NBA. Oaspetii au fost cei care s-au bucurat la final desi puteau foarte bine s-o faca si gazdele. Chiar in timpul regulamentar, dar Santana si Melnic nu au fost in zi buna, Adi Tudor a iesit accidentat fiind de apreciat, mai ales, evolutia lui Burlacu, dar si a lui Dogaru. 

A fost un spectacol de 50 de minute, în care fiecare echipă s-a ales cu câte patru eliminări, fiind decis, de cele mai multe ori, de „lungimea” băncii de rezerve. Capitol la care oaspeţii au stat mai bine, dovadă că oaspetii au avut 9 dintre cei 11 oameni folositi cu minim 5 puncte inscrise iar, gazdele, doar cinci dintre cei care au jucat au trecut de acest punctaj. S-a vazut inca o data diferenta dintre veterani si tineri acestia din urma fiind coplesiti de importanta meciului dar si de dramatismul sau. Ploiestenii puteau castiga chiar si in prelungirile prelungirilor. Cu 16 secunde inaintea finalului mingea a ajuns la Melnic, care a tras dintr-o pozitie dificila si a ratat. Astfel, ploiestenii rateaza ocazia de a stopa domnia celor de la Cuza in faza semifinala acestia avand numai victorii dar si un meci mai putin disputat. În etapa a 5-a, băieţii vor juca, duminică, de la ora 19.00, în Arena de Baschet din Capitală, cu Ştiinţa Bucureşti.

CSM Ploieşti – CS Cuza Sport Brăila 105-106 (19-21, 26-19, 22-20, 18-25; 9-9, 11-12)

Sala: „Olimpia”. Spectatori: 700.

CSM Ploieşti: Ad. Tudor (4 puncte), Arteni, Melnic (22), Santana (8, 2×3), Burlacu (50, 4×3). Au mai jucat: Dogaru (9 puncte, 1×3), Bărbuceanu (2), Carabulea (4), Crăciun (1), Topologeanu, C. Dumitru (5). Antrenori: Cătălin Burlacu, Ionuţ Ivan.

CS Cuza Sport: Jackson (19 puncte), Avramescu (8), Damian (10), Căpuşan (8), Keyes (14). Au mai evoluat: Andrieş (17), Voiculeţ (5), Movileanu (17), Sava (6), Bălan (2), Urda. Antrenor: Cătălin Ştefănescu.

Arbitri: Şerban Raşoga (Ploieşti), Alexandru Ivan (Târgovişte) şi Costin Bogdănescu (Bucureşti). Foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.