S-a obisnuit cu nationala

Publicat in Sport 09 Februarie 2018 312 ori
Google+ WhatsApp
S-a obisnuit cu nationala
S-a obisnuit cu nationala

Handbalista Bianca Zecheru, de la CSM Ploiești, este o prezenta constanta la echipa nationala. Selectionarea ei a devenit obisnuinta pentru a lotului naţional de junioare al României, ea fiind convocată din nou de fosta internaţională Carmen Amariei pentru o acţiune sub tricolor. Sportiva clubului ploiestean va participa, in perioada 12-18 februarie, la un stagiu centralizat ce va avea loc la Sfântu Gheorghe, gazda fetelor urmand sa fie Hotelul Stadion, din localitate.

La sfarsitul anului trecut, Bianca a mers la la Cisnădie, unde impreuna cu celelalte fete a efectuat un stagiu de o saptamana sub comanda lui Amariei. Ea si celelalte tricolore au avut un bilateral cu selectionata similara a Poloniei. Bianca Zecheru este junioara 1 si este pregatita la CSM de către Leonard Cristescu. Foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.