Intalnire cu Burlacu

Publicat in Sport 07 Februarie 2018 310 ori
Google+ WhatsApp
Intalnire cu Burlacu

"Be your own legend" scria pe tricoul unui copil prezent astazi, la pranz, la sala „Leonard Doroftei” unde s-a desfasurat prima selectie organizata de sectia de baschet masculin a CSM Ploiesti. Ca sa devii legenda in orice sport trebuie mai intai sa parcurgi un drum corect si la timp. Iar pedagogul trebuie sa stie cum sa cresti astfel incat mesajul de la inceputul textului sa devina realitate. Staff-ul de la CSM vrea sa formeze cateva grupe de iniţiere si 16 copii cu varste intre 8 si 10 ani s-au prezentat la intalnirea cu Cătălin Burlacu, Vlad Dogaru si Ionut Ivan.

Copiii au avut parte de un prim antrenament condus de conducătorul de joc al echipei de seniori a clubului, Vlad Dogaru, şi supervizat de Cătălin Burlacu, în cadrul căruia au participat la câteva jocuri, au făcut „cunoştinţă” cu mingea de baschet şi, pe final, au şi jucat un meci scurt, de 10 minute.

Selecţia va continua, copiii cu vârste între 8 şi 10 ani fiind aşteptaţi la următoarele două antrenamente, care au fost stabilite pentru sâmbătă, 10 februarie, la ora 10.00, şi marţi, 13 februarie, la ora 14.00, tot la Sala „Leonard Doroftei”. Relaţii la telefon 0734.633.599 (Vlad Dogaru). Foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.