Bronz de Transilvania

Publicat in Sport 07 Februarie 2018 262 ori
Google+ WhatsApp
Bronz de Transilvania
Bronz de Transilvania

Echipa AFI Ploiesti Basketball 1, aflata sub indrumarea Elenei Stan, a castigat medaliile de bronz pe tabloul de baby-baschet al Cupei Transilvania de la Tg Mures, dupa victoria inregistrata, in finala mica, scor 42-10, in fata celor de la Alpha Sibiu.

Pe acelasi segment de varsta, cea de-a doua echipa a clubului, pregatita de Bianca Barbu, a terminat pe locul 17, dupa trei victorii de clasament consecutive, cu BC Mures, Gladius 2 Tg. Mures si Alpha 2 Sibiu. Clubul ploieștean le felicita pe cele doua reprezentante care au combatut pe sectiunea de baby-baschet si pe antrenoarele acestora, urandu-le, totodata, mult succes celor doua grupe mai mari de varsta, de la minibaschet, care vor intra in competitie incepand cu ziua de maine.

Pentru al doilea an consecutiv, Ploiesti Basketball s-a numarat printre formatiile invingatoare la Cupa Transilvania, cea mai puternica competitie a iernii, care se afla, in continuare, in plina desfasurare la Targu-Mureș. La capatul primelor patru zile alocate competitiei de baby-baschet, echipa AFI Ploiești Basketball 1 a urcat pe treapta a treia a podiumului pe segmentul sau de varsta, dupa un parcurs foarte bun in care a inregistrat sase victorii si o singura infrangere. Foto:ploiesti basketball

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.