Ana de Romănia

Publicat in Sport 06 Februarie 2018 455 ori
Google+ WhatsApp
Ana de Romănia
Ana de Romănia

Ana Bogdan trăiește o perioadă fastă. După ce a intrat în top 100 mondial și a avut un parcurs excelent la Australian Open, jucătoarea de tenis a fost chemată, în premieră, la echipa de Fed Cup a României. Ana o înlocuiește pe Simona Halep care a anunţat că nu va evolua contra Canadei, deoarece nu s-a refăcut după turneul din Australia. Sportiva din Sinaia a declarat, pentru digisport.ro, că a fost foarte emoţionată când a primit convocarea, deoarece aştepta de mult timp să facă parte din echipa României.

"Pentru mine este o onoare să reprezint România şi să fiu prezentă la Cluj-Napoca în acest weekend. Am fost foarte emoţionată şi foarte bucuroasă când am fost anunţată. Pentru că aşteptam de mult timp să fac parte din echipa de Fed Cup, să fiu alături de fete şi să lupt pentru ţara noastră", a spus ea. Ana Bogdan, numărul 86 mondial, a adăugat că va lupta pentru fiecare punct în parte în meciul cu Canada. "Emoţii avem toţi înaintea acestui meci, dar sunt emoţii pozitive. La Fed Cup voi lupta şi voi avea o cu totul altă energie pentru fiecare punct în parte", a precizat jucătoarea de 25 de ani. 

Componentele echipei de Fed Cup a României, Irina-Camelia Begu (37 WTA), Sorana Cîrstea (38 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu), şi căpitanul nejucător Florin Segărceanu au plecat, marţi, de pe Aeroportul Henri Coandă spre Cluj-Napoca. Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Foto: facebook/ana bogdan

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.