Rivalele se antrenează împreună!

Publicat in Sport 10 Ianuarie 2018 245 ori
Google+ WhatsApp
Rivalele se antrenează împreună!
Rivalele se antrenează împreună!

O situație imposibilă la fotbal este posibilă la volei! Rivalele la titlul de campioană, Tricolorul Ploiești și CSA Steaua, s-au antrenat împreună. Atăt la București căt și la Ploiești. Aseară, la Sala ,,Olimpia", voleibaliștii ambelor echipe s-au bucurat de prezența a circa 100 de spectatori veniți să vadă un test între cele mai bune echipe, la acest moment, ale campionatului. Antrenorii Sergiu Stancu și Bogdan Tănase au convenit, înaintea meciului, să se joace patru seturi, indiferent de scor.

Dacă Stancu a preferat să-și mențină poziția obișnuită din timpul jocurilor oficiale în schimb, Tănase s-a poziționat aproape tot meciul în spatele jucătorilor steliști. Și patronul echipei ploieștene, Daniel Mocanu, a preferat să vadă jocul, singur, de pe partea cealaltă a sălii. Chiar dacă a fost amical atitudinea celor două trupe a fost ,,de oficial", cu multe faze și execuții spectaculoase dar și cu reproșuri la adresa arbitrului în urma unor decizii luate de acesta. În urma disputei, Tricolorul și Steaua și-au adjudecat căte două seturi (23-25, 25-17, 24-26, 15-10) după ce la începutul săptămănii, formația ploieșteană a căștigat cu 4-1 pe seturi.

În returul neoficial, antrenorii Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu, au început cu sextetul consacrat și format din Jorna, Stulenkov, Lică, Olteanu, Bissette, Bartha și Kroiss, libero. Au mai jucat Dushkov, Kullo, Milivojevic și Carrasco. Mezinii lotului, Ovidiu Darlaczi și Tudor Magdaș, nou venit de la CSS Baia-Mare, nu au jucat avănd ușoare probleme medicale. Magdaș joacă pe poziția de “centru”, are 19 ani, 202 cm, și este campion național de juniori. Primul joc oficial din 2018 pentru ,,tricolori" va fi sămbătă, 13 ianuarie, de la ora 15:30, pe teren propriu, împotriva celor de la Arcada Galați.   

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office