Arena ,,Ilie Oană" mai respiră

Publicat in Sport 09 Ianuarie 2018 362 ori
Google+ WhatsApp
Arena ,,Ilie Oană" mai respiră
Arena ,,Ilie Oană" mai respiră

Arena ,,Ilie Oană" mai respiră în noul an. Cel puțin în prima parte după ce în 2017 a fost ,,sufocat" de multitudinea de partide găzduite de arena din centrul orașului. În 2017 s-au jucat zeci de meciuri pe dreptunghiul verde ploieștean chiriași fiind Petrolul, Juventus Bucureşti, FC Voluntari, echipa naţională a României iar acolo s-a găzduit, în premieră, și o gală de kick-box. Gruparea petrolistă va rămăne singura să evolueze pe stadion după ce naționala vine la o anumită perioadă, Voluntari s-a întors la propria arenă iar cei de la Juventus nu mai vor să evolueze la Ploiești.

Eugen Baciu, antrenorul ilfovenilor, a declarat, la ,,Sport pe piept", că ar vrea ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu la Chiajna:"Mi-aș dori să jucăm meciurile pe teren propriu la Chiajna. Pe mine nu mă sperie terenul sintetic. Am fost antrenor la Concordia și am avut rezultate bune. Eu zic că la Chiajna ar fi mai bine decât la Ploiești. Cred că ar veni și mai mulți suporteri de-ai noștri", a spus tehnicianul.

În 2018, arena petrolistă trebuie să-și rezolve mai multe probleme. Înstalația de nocturnă, turnicheții dar și o problemă fundamentală cum ar fi asigurarea în caz de incendiu. Această situație a asigurării trebuie rezolvată și la Hipodrom unde șansele unui incendiu de proporții sunt și mai mari. Poate odată cu reînființarea Administrației Bazelor Sportive, cele două locații care ar intra în administrarea acestui ABS, dar și altele vor fi puse la punct din toate punctele de vedere.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office