O "mînă" de disponibilizați

Publicat in Sport 05 Ianuarie 2018 803 ori
Google+ WhatsApp
O "mînă" de disponibilizați
O "mînă" de disponibilizați

Oficialii Petrolului au stabilit lista jucătorilor pe care staff-ul tehnic nu se va mai baza pentru partea a doua a sezonului. Ei împreună cu antrenorul principal Romulus Ciobanu au renunțat la unii jucători considerați, la un moment dat, oameni de bază și de viitor.  Este cazul fotbaliștilor Alex Puchea, Roland Stănescu și George Dumitru.

Puchea era, în vară, un mijlocaș de bază dar la care s-a renunțat după căteva luni. Probabil desele accidentări ale experimentatului jucător au determinat factorii de decizie să renunțe la el. Roland Stănescu, adus în liga a 4-a, era apreciat ca un jucător ce poate evolua inclusiv în liga a doua. După un start bun a urmat liga a 3-a și acel cantonament de vară. Unul după care ,,Roli" nu și-a mai revenit jucănd foarte puțin. Posibil ca această situație să fii atărnat cel mai greu în luarea deciziei. Tănărul George Dumitru era caracterizat, de unul dintre oficialii clubului, ca un băiat de mare viitor și iată că după doar căteva luni și fără nici o șansă de a evolua, a fost înlăturat.

Ceilalți doi care nu mai intră în planurile de viitor ale clubului sunt portarul Ionuț Marinică și atacantul Adrian Vintilă. Probabil și ei se așteptau la așa ceva avănd în vedere că au jucat foarte puțin. Toți cei cinci merită apreciați pentru faptul că au venit la Ploiești într-un moment greu pentru club, cu referire aici la Marinică, Puchea, Vintilă și Stănescu, și cănd alți jucători au refuzat gruparea petrolistă din diferite motive. Este posibil ca alți componenți să fie împrumutați dar este clar că Petrolul trebuie să mai facă achiziții, calitative obligatoriu, și care să acopere ,,golurile" din lotul actual.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office