,,Lupii", colindați la Urlați!

Publicat in Sport 22 Decembrie 2017 1092 ori
Google+ WhatsApp
,,Lupii", colindați la Urlați!

Petroliştii au mers, astăzi, la Urlaţi, acolo unde le-au făcut o vizită copiiilor de la Centrul de Zi „Sfântul Stelian”. Întâmpinaţi cu colinde, Claudiu Tudor, Georgian Păun, Mirel Bolboașă, Valentin Țicu, Nini Popescu, Gabi Frăncu, Roland Stănescu, Jean Prunescu, Sergiu Arnăutu și noul sosit, Daniel Cărjan, le-au oferit cadouri micuţilor lor susţinători, schimbând şi câteva pase pe terenul frumosului stabiliment. Fotbaliștii au mers cu autocarul fiind însoțiți și de ,,părinții" lor Cristi Vlad, Costel Ilie în timp ce Tavi Grigore a fost amfitrionul evenimentului avănd în vedere că totul s-a desfășurat în fief-ul său.

Claudiu Tudor:,, Ne-am bucurat de ce am auzit, de ce am auzit si suntem fericiti ca putem aduce bucurie in viata lor. O parte din cantece le stiu pentru ca si eu am copii si inevitabil le-am invatat iar altele le cunosc din propria copilarie".

Nini Popescu:,,Ma bucur ca traditiile se pastreaza aici. Si la mine in Pucheni mergeam si colindam, era foarte frumos dar in ziua de azi vedem si ascultam cantece pe tablete si telefoane. Sincer va spun, sunt foarte fericit ca am ajuns aici, am facut fericiti atatia copii si ati vazut ce agitatie s-a creat, este superb!".

Cristi Vlad:,, Este un gest frumos, este un gest de normalitate deoarece Petrolul se va preocupa intotdeauna de astfel de actiuni. Nu stiu daca gasesc ceva sub brad anul asta pentru ca nu am fost cuminte! Totusi, imi doresc de la Mosu doua promovari succesive, este un obiectiv pe care ni l-am propus si sper sa se indeplineasca!"    

Preot Radu Manuel: ,, Este un moment deosebit pentru acesti copii mai ales ca si-au intalnit idolii lor sportivi iar cea mai iubita echipa din Prahova ne-a vizitat pe teren propriu, asa cum se spune. A fost un eveniment minunat si ne dorim ca aceste vizite sa continue. Vom merge si noi la meciurile Petrolului si cine stie, poate intr-o zi din acesti micuti se va naste un nou jucator pentru aceasta echipa".

Coordonat de Preotul Radu Manuel, Centrul de zi pentru copii „Sfântul Stelian”- Fundaţia Bucuria Ajutorului oferă servicii de tip after-school, meditaţii şcolare şi consiliere pentru 35 de  copii din Parohia Valea Crângului, care provin din familii cu dificultăţi financiare, monoparentale şi cu mulţi copii. Foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.