Admitere la lotul de tineret

Publicat in Sport 05 Decembrie 2017 265 ori
Google+ WhatsApp
Admitere la lotul de tineret
Admitere la lotul de tineret

În aceste zile, Iașiul găzduiește concursul de admitere la lotul național de tineret. La teste s-au înscris și șapte pugiliști de la principalele cluburi de box din Ploiești. Cinci boxeri de la CSM Ploieşti sunt în capitala Moldovei acolo unde se desfășoară şi cea de-a 38-a ediţie a cunoscutei competiţii „Centura Moldovei”, organizată de Federaţia Română de Box şi rezervată sportivilor sub 22 de ani. Coordonatorul secţiei de box a CSM-ului, Titi Tudor, şi antrenorul Adrian Pîrlogea îi au sub comandă la această acţiune pe Florin Mihai (50 kg), Cristian Drăgan (52 kg), George Dumitrescu (60 kg), Antonio Năstase (75 kg) şi Toni Ioniţă (81 kg).

Conform maestrului emerit Titi Tudor, trei dintre sportivi, Mihai, Năstase și Ioniță, au șanse reale să facă parte din lotul Romăniei de tineret în timp ce ceilalți doi au fost luați mai mult pentru a prinde experiență. De la Clubul Sportiv Petrolul, însoțiți de antrenorul Ion Moroiță, concurează frații Gabriel și Adrian Șchiopu. Chiar dacă este titular la tineret, Gabriel boxează pentru a avea meciuri, la categoria 52 de kilograme în timp ce fratele său, mai mic cu un an, se bate în cadrul categoriei 63 kg.  

Boxerii selectați vor avea parte de un 2018 extrem de greu cu prezențe la Campionatul European, Campionatul Mondial dar și la Jocurile Olimpice pentru Tineret. Pregătirea centralizată va fi făcută la Bacău acolo unde antrenor-coordonator este Relu Auraș. În funcţie de rezultatele obţinute, este posibil ca pretendenții la lot să intre în ring şi la „Centura Moldovei”.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office