Ultimele curse

Publicat in Sport 05 Decembrie 2017 341 ori
Google+ WhatsApp
Ultimele curse
Ultimele curse

10 și 17 decembrie sunt ultimele două reuniuni pe 2017, la Hipodromul Ploiești. Datele au fost stabilite, astăzi, la inițiativa Comisiei de Arbitri şi a proprietarilor de cai. Cu mențiunea că cea de-a doua alergare a fost devansată cu o săptămână faţă de programarea iniţială. Tot în această dimineaţă, la Hipodrom a avut loc o întâlnire cu proprietarii de cai, în cadrul căreia s-a discutat în special pe tema schimbărilor ce ar trebui făcute pentru îmbunătăţirea activităţii de pe hipodrom.

În prezenţa coordonatorului activităţii de pe Hipodrom, Lucian Rădulescu, şi a şefului Complexului Hipodrom, Claudiu Coman, s-au dezbătut problemele care s-au ivit de-a lungul acestui prim an de întreceri hipice, convenindu-se că Regulamentul curselor de trap trebuie să fie revizuit şi îmbunătăţit. Pentru aceasta, atât conducerea Hipodromului Ploieşti, cât şi proprietarii de cai vor face o serie de propuneri către Agenţia Naţională pentru Zootehnie, cea care întocmeşte regulamentul.

Din 2018 se dorește ca să fie eliminate sau îmbunătăţite articolele din cauza cărora s-au ivit probleme în ultimul an. Printre modificările importante se doreşte ca în noul regulament să se stipuleze clar că handicapeurul este cel care stabileşte grilele de start ale curselor. Foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office