Vor avea parte de liniște?

Publicat in Sport 13 Noiembrie 2017 753 ori
Google+ WhatsApp
Vor avea parte de liniște?
Vor avea parte de liniște?

,,Trebuie să terminăm acest tur pe primul loc ca să avem parte de liniște!". A spus-o fotbalistul lunii octombrie la Petrolul, Paul Antoche, după ce liniștea echipei în fruntea clasamentului, a fost tulburată de semieșecul cu Astra 2. Două puncte mai sunt între Petrolul și Alexandria iar două jocuri din ultima etapă a turului vor fi extrem de interesante. Petrolul va evolua în ultimul meci oficial din acest an știind rezultatul partidei Astra 2-FCM Alexandria. Poate fi o presiune în plus sau nu pentru gruparea petrolistă știind că a doua zi, indiferent de scorul din cartierul ,,9 Mai", trebuie să se impună la Popești-Leordeni.   

Paul Antoche(mijlocas, Petrolul):,,Toti cand vin la Ploiesti vor sa demonstreze ceva in fata Petrolului. Sper sa trecem cat mai repede peste acest egal si mergem la Bucuresti sa castigam si sa terminam sezonul pe primul loc. Ca va fi cu doua puncte in fata, ca va fi cu mai multe, vom vedea. Trebuie sa terminam acest tur pe primul loc ca sa avem parte de liniste". 

Claudiu Tudor(mijlocas,Petrolul):,, Noi suntem vazuti ca o echipa foarte buna si toti copii care vin sa joace cu noi isi dau viata, cum se spune. Au avut noroc cu noi, sper sa aibe si cu Alexandria. Trebuie sa castigam in ultima etapa si ramanem cu acest avans, de cel putin două puncte".  

Astriștii spun că nu au nimic personal cu petroliști și așa cum i-au încurcat, așa vor încerca și cu Alexandria. Ei vor sa bifeze 10 meciuri fără înfrăngere iar obiectivul general este acela de a ocupa locul 4, la finalul sezonului. 

Marius Măldărășanu(antrenor, Astra 2):,, Daca mi-am facut treaba si am incercat chiar sa castigam la Petrolul, o echipa unde am jucat, mi-am facut junioratul si am debutat in liga intai, cu Alexandria n-am nici o treaba. Vom juca pe teren oricum ar fi fost!".

Cristian Nedelcovici(portar, Astra 2):,, Venim dupa noua meciuri in care nu am pierdut asa ca vrem sa continuam aceasta serie. Suntem pe o panta ascendenta, mai avem acest meci cu Alexandria si speram sa-i incurcam si pe ei, asa cum i-am incurcat pe Petrolul". 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office