,,Premiul Municipiului" s-a dus în Bulgaria

Publicat in Sport 13 Noiembrie 2017 294 ori
Google+ WhatsApp
,,Premiul Municipiului" s-a dus în Bulgaria

Principalul moment de atracţie al reuniunii, din week-end, de la Hipodrom, a fost reprezentat de premiul clasic al anului, „Premiul Municipiului Ploieşti”. Cel mai bun s-a dovedit Bomba de Janville, avându-l în sulky pe însuşi proprietarul bulgar Tsvetan Parmakov. Timpul învingătorului a fost de 1’16.80 minute, iar pe locul 2 a venit, fără să forțeze, Kamanda la o secundă în spate. Câştigătorul a primit din partea oficialilor o cupă şi o diplomă, la care se va adăuga premiul de 2.800 lei. Cursa-vedetă s-a bucurat, conform regulamentului, de cei mai buni cai de pe hipodrom, indiferent de vârstă sau ţara de provenienţă. Au fost 9 cai înscrişi, toţi cu recorduri personale de sub 1’20.00 minute/kilometru. 

Freamătul provocat de trecerea cailor prin faţa tribunei, la doar câţiva metri de spectatori, a fost unul cu totul special pentru cei 700 de spectatori prezenți la eveniment. Momentele aparte au avut loc odată cu cele două curse demonstrative de galop. Vafeega şi Karino au câştigat cele două alergări care au avut câte 5 cai la start. Cei cinci bidivi au obţinut timpi „de trecere” în cursa de calificare de la ora 10.40 (Sidonia, Supleţea, Năvalnic, Raquel şi Dennis), iar în celalalte curse de trap ale zilei s-au impus Velmir (Premiul Kind), Detoxicated (Premiul Laureat), Zi-Zi (Premiul Luptător) şi Bădie (Premiul Manuc).

Hipodromul Ploieşti a găzduit şase curse de trap şi, în premieră, două curse demonstrative de galop, organizate în parteneriat cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi Shagya România. Următoarea cursă oficială de trap va avea loc peste două săptămâni, duminică, 26 noiembrie.Foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office