Petroliștii continuă să surprindă!

Publicat in Sport 13 Octombrie 2017 1345 ori
Google+ WhatsApp
Petroliștii continuă să surprindă!
Petroliștii continuă să surprindă!

De cănd a renăscut Petrolul a surprins de multe ori, mai ales prin suporteri. A făcut-o încă o dată, dar de data aceasta prin jucătorii săi. Deși cantonamentul a fost urăt întotdeauna de fotbaliști iată că cei de la Petrolul au dovedit, de data aceasta, contrariul. La inițiativa lor au hotărăt să stea împreună o zi în plus față de cum era obiceiul. Fundașul Jean Prunescu a spus că decizia lor se datorează faptului că vor să se cunoască căt mai bine. Tavi Grigore a apreciat sugestia băieților și o consideră normală avănd în vedere că, în vară, jumătate din lot s-a schimbat și au venit numai puțin de 11 jucători la Ploiești.    

Jean Prunescu(capitanul echipei):,, Ne consideram un grup unit si am zis sa intram cu doua zile, înaintea partidelor, în cantonament. Sa mai socializam, sa mai vorbim, sa ne cunoastem mai bine intre noi, atata tot, nimic mai mult".  

Octavian Grigore(antrenor):,,Pentru noi este important grupul, este importanta starea lor la care se prezinta, cum se prezinta la joc. Faptul ca intr-un grup format in vara, in mare parte nou, trebuie sa apara anumite relatii de socializare, relatii de prietenie, anumite aspecte care se pot regla prin aceste cantonamente".

Rămăne de văzut dacă, astăzi, de la ora 18:15, suplimentarea zilelor de cantonament va avea efectul scontat asupra jucătorilor petroliști și pe teren. Înainte de a veni la stadion pentru derbiul cu FCM Alexandria, lotul va merge la "Pomul Verde", un loc tradițional de întălnire al fanilor petroliști, pentru a primii infuzia de moral necesară la o confruntare cu miză mare.    

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office