Puncte de vănzare și puncte pe teren(Galerie foto)

Publicat in Sport 12 Octombrie 2017 Actualizat: 12 Octombrie 2017 451 ori
Google+ WhatsApp

Fanii Petrolului vor beneficia de puncte de vănzare în jurul stadionului cu produse marca FCP iar pe teren, fotbaliștii trebuie să străngă toate punctele din derbiul cu FCM Alexandria. Înaintea acestei partide, suporterii își pot încuraja echipa cu același echipament pe care îl îmbracă și idolii lor.

În incinta stadionului „Ilie Oană” vor fi amenajate mai multe puncte de vânzare, atât la cele două tribune, cât şi la peluze, de unde vor putea fi procurate tricouri oficiale de joc, dar şi alte obiecte vestimentare, toate purtând emblema clubului. Mai jos, se află lista produselor, precum şi preţurile de vânzare ale acestora cu precizarea că acestea au titlu de prezentare.

Un titlu de glorie pentru istoria clubului este și victoria împotriva lui FC Liverpool. Gruparea petrolistă învingea cu 3-1 celebra formație engleză, în octombrie 1966. Astăzi se împlinesc 51 de ani de la marele succes care rămne valabil privind victoria unei echipe romănești împotriva "cormoranilor".  

                                                                                                                             

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office