Schimbări la Petrolul!

Publicat in Sport 09 Octombrie 2017 1049 ori
Google+ WhatsApp
Schimbări la Petrolul!
Schimbări la Petrolul!

Schimbări de zi și oră la FC Petrolul. Programat, iniţial, pentru ziua de sâmbătă, 14 octombrie, ora 18:00, partida dintre FC Petrolul Ploieşti şi AFCM Alexandria, derbiul seriei a III-a, se va desfăşura vineri, 13 octombrie, începând cu ora 18:15, pe stadionul „Ilie Oană”. Modificarea a avut loc, se pare, pentru ca întâlnirea să fie dată, în direct, de către canalul de sport care a mai transmis partidele Petrolului.

De mâine, 10 octombrie, va începe procedura de comercializare a biletelor, casa stadionului „Ilie Oană” urmând să fie deschisă marţi, miercuri şi joi în intervalul orar 09.00-17.30, iar vineri până la ora de start a confruntării.

Preţurile biletelor sunt cele obişnuite: 6 lei peluze, 10 lei Tribuna II, 15 lei Tribuna I şi 20 lei Tribuna 0. De asemenea, tichetele vor fi disponibile şi în reţeaua în reţeaua magazinelor partenere Eventim. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office