Argint, în fief-ul lui Apollo

Publicat in Sport 09 Octombrie 2017 Actualizat: 09 Octombrie 2017 159 ori
Google+ WhatsApp
Argint, în fief-ul lui Apollo
Argint, în fief-ul lui Apollo

În perioada 6-8 octombrie, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Română de Gimnastică Ritmică au organizat, în Centrul Apollo din Bucureşti, Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică pentru Junioare şi Senioare. Miza acestei competiţii a reprezentat-o decernarea titlurilor naţionale pe echipă, individual şi obiecte la categoriile Junioare (13-15 ani) şi Senioare (peste 16 ani).

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a fost reprezentat de patru sportive – Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan, Delia Gheorghe şi Ana Toma -, reuşind să obţină, pentru al doilea an consecutiv, titlul de vicecampioană naţională în concursul pe echipe, patru locuri 4 şi un loc 5. În concursul categoriei Junioare, echipa formată din Denisa Stoian, Miruna Ciocîrlan, Delia Gheorghe şi Ana Toma a devenit vicecampioană naţională, la 2.75 puncte de echipa câştigătoare, CSŞ Anghel Saligny Iaşi, şi la 16.150 puncte de a treia clasată, CSU Braşov. Tot la junioare, în concursul individual, Denisa Stoian s-a clasat a 4-a, iar Miruna Ciocîrlan, a 5-a, performanţe graţie cărora s-au calificat pentru Cupa României, competiţie ce se va desfăşura la începutul lunii decembrie, la Bucureşti.

Duminică a fost ziua finalelor, cele mai bune opt gimnaste de la fiecare obiect întrecându-se pentru titlul naţional la cerc, minge, măciuci şi panglică. În cele patru finale, CSM Ploieşti a avut maximum de gimnaste permise, două: Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan. Sportivele au fost aproape de medaliile de bronz: Denisa Stoian a ocupat locul al 4-lea la cerc (la două zecimi de bronz), iar Miruna Ciocîrlan a fost a 4-a la minge şi măciuci (de fiecare dată, la 5 sutimi de bronz).

La competiție au participat gimnaste legitimate la 12 cluburi din ţară: CSM Arad, CSŞ Triumf Bucureşti, ACS Steaua Bucureşti, CSU Braşov, CSŞ1 Constanţa, CSŞ Anghel Saligny Iaşi, LPS Baia-Mare, LPS Bihorul Oradea, CSŞ Reşiţa, LPS Szasz Adalbert Târgu-Mureş, CSŞ1 Timişoara şi CSM Ploieşti.Foto:csmploiesti.ro

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office