Ar fi Grozav să scuture plasa!

Publicat in Sport 05 Octombrie 2017 545 ori
Google+ WhatsApp
Ar fi Grozav să scuture plasa!
Ar fi Grozav să scuture plasa!

Porțile terenului de joc ale stadionului "Ilie Oană" au fost îmbrăcate cu plase noi. Acestea sunt de proveniență italiană și de un alb complet. Gazdele s-au găndit și la o variantă tricoloră dar UEFA nu permite acest lucru iar plasele trebuie să fie obligatoriu de un alb imaculat. Vasile Andrei, unul dintre îngrijitorii care stau zi și noapte la stadion, speră ca "năvoadele" să fie scuturate de căt mai multe goluri. Iar dacă acestea ar veni din partea lui Gicu Grozav și Ovidiu Hoban ar însemna un debut grozav pentru Cosmin Contra pe banca naționalei. Cel poreclit "Sile" spune că știe ce dorințe au cei trei în privința gazonului mai ales că a lucrat cu ei în perioada cănd erau la Ploiești. Acesta promite un gazon-biliard la 21:45, ora jocului. 

,,Le-am montat pentru GG-u(Gicu Grozav) sa scuture plasele cu Kazahstanul. Stie foarte bine cum este pe Ilie Oana. Si pentru Ovidiu Hoban, baiatul nostru, si pentru domnul Cosmin un teren adevarat. Oricum se stie, plasa noua, goluri multe!".

Cei trei vor resimți fiorii petroliști avănd în vedere că fanii vor veni și pentru ei la meci deoarece își vor revedea, în poze, lîngă vestiare, performanțele din 2013. La stadion este agitație de o săptămănă iar lucrările sunt coordonate de Cristi Nica, șeful bazei din centrul orașului. Este ceva nou pentru el fiind pentru prima oară gazdă a echipei naționale. Nica a fost unul dintre arbitrii de top și spune că i-a fost mai ușor atunci cănd era in activitate deoarece venea, arbitra și pleca.

Cristian Nica:,, Este o adevarata desfasurare de forte! Nu credeam, am facut o comparatie atunci cand eram oficial, cand eram arbitru, era simplu. Acum este o munca titanica, o gramada de oameni de cateva zile, suntem intr-o miscare permanenta si incercam ca totul sa fie in regula".   

La casa de bilete a fost vănzoleală continuă, oamenii venind să-și cumpere bilet sau bilete pentru Romănia- Kazahstan. Se estimează că în tribunele arenei Ilie Oană vor fi peste 10.000 de spectatori. 

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office