Mădălin Mihailovici(CEO Veolia):,,Lupii fac treaba în haită!"

Publicat in Sport 15 Septembrie 2017 1472 ori
Google+ WhatsApp
Mădălin Mihailovici(CEO Veolia):,,Lupii fac treaba în haită!"
Mădălin Mihailovici(CEO Veolia):,,Lupii fac treaba în haită!"

Partenerul financiar al Petrolului, Mădălin Mihailovici, își dorește ca echipa să recăștige Cupa in cațiva ani iar apoi sa vina si titlul dar își dorește ca suporterii să înțeleagă că pentru marea performanță toată lumea trebuie să fie unită și să aibă răbdare. Astăzi, conducerea clubului s-a prezentat, în formulă completă, în fața jurnaliștilor. I-au fost alături Mircea Dridea, Octavian Grigore și Cristi Vlad. Susține că este un partener-asociat al Petrolului, nu un patron. Cele două echipe tari ale Lisabonei, Benfica și Sporting, dar și campioana Germaniei, Bayern Munchen, sunt modele pentru FC Petrolul. Mădălin Mihailovic, CEO Veolia și partener financiar al lupilor, a mers în această vară la Benfica și Sporting după ce a fost și la Bayern. Îi place disciplina nemțească și vrea ca la anul să intre în parteneriat cu Olympique Lyon, acolo unde compania este sponsor secundar.

Mădălin Mihailovici(CEO Veolia):,,Bugetul echipei este cel necesar pentru performanta. Nu pot sa va dau cifre dar poate fi si 800.000 de euro dar poate va fi nevoie si de peste 1 milion de euro. Oamenii sa inteleaga ca sustinem aceasta echipa indiferent de afacerile pe care le aveam in acest oras. Cu rabdarea vom trece marea si sa stiti ca rabdare nu inseamna ani multi. V-am aratat, in premiera, aceasta scrisoare pe care sunt trecute obiectivele. Lupii sunt puternici in haita. De aceea ne-am dori ca toata suflarea petrolista sa inteleaga ca este un proiect curat si frumos. Imi place mentalitatea nemteasca, am fost in trecut la Bayern Munchen iar in aceasta vara, la Sporting si Benfica. Sunt pentru ordine si disciplina si le-am mai spus ceva jucatorilor. Daca vor fi probleme, unii dintre ei vor pleca dar Grigore ramane. Si simbolul nostru Ilie Oana a avut nevoie de timp ca sa faca acele performante".

Petrolul este neînvinsă de un an și jumătate iar cel care a jucat toata cariera la Petrolul, Tavi Grigore, acum antrenor, spune că vrea ca această invincibilitate să dureze căt mai mult. Lui Tavi îi place să lucreze în echipă și susține că pe bancă nu are telefon, nici el, nici colegii săi. Presedintele Cristi Vlad spera sa mai traiasca momentele cand Bokila il imbratisa dupa golul prin care Petrolul a castigat Cupa in 2013. Iar seniorul Mircea Dridea vrea ca toti ploieștenii și prahovenii să susțină această echipă.

Octavian Grigore(antrenor FC Petrolul):,, Am o relatie de respect cu domnul Mihailovici dar fiecare ne vedem de treaba lui, nimeni nu se baga peste celalalt! As vrea sa mentin echipa neinvinsa cat pot de mult. Nu suntem nici Real Madrid, nici Barcelona. Stiu ca va veni si momentul cand echipa va pierde. Unii suporteri au o graba nejustificata si asta dauneaza echipei! Acesti jucatori nu pot fi comparati cu cei care au castigat Cupa in 2013 si nici nu ne putem compara cu echipele care joaca in cupele europene. Sa ne bucuram de ceea ce inseamna trecut dar trebuie sa ne debarasam de el. Roland Stanescu este in continuare om de baza insa la acest moment el inca este afectat fizic dupa cantonamentul montan".

Mircea Dridea(presedinte de onoare FC Petrolul):,, Echipa nu este a noastra, cum spun unii. Este echipa orasului, a judetului, a tuturor celor care o iubesc. Din pacate, nici politicul inca nu este convins ca aceasta echipa reprezinta Ploiestiul. Toti trebuie sa fim uniti, macar noi impreuna cu suporterii ca Petrolul sa redevina ce a fost".

Cristi Vlad(președinte executiv FC Petrolul):,,Nu esti prost cand gresesti, esti prost atunci cand repeti greselile. Noi speram sa nu se mai repete ce a fost rau la acest club. Vrem sa construim ceva sanatos, care sa dainuiasca, de care sa fim mandrii noi, copii nostri dar si toti cei care tin la acest club. Magazinul de prezentare va fi deschis in scurt timp iar sietul oficial este 90 la suta gata".

La acțiunea de astăzi, în interiorul sălii de socializare, așa cum spun cei de la UEFA, au fost puse și poze cu noul magazin de prezentare. În cadrul conferinței de presă, Mihailovici a mai dezvăluit că echipa are asigurare medicală full și cand este cazul, cantonamentele se fac și la Mogoșoaia, acolo unde se pregătește și echipa națională.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.