Cine căștigă merge mai departe

Publicat in Sport 12 Septembrie 2017 634 ori
Google+ WhatsApp
Cine căștigă merge mai departe
Cine căștigă merge mai departe

Petrolul va juca, în această seară, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”, meciul de Cupa României cu Flacăra Moreni. Un meci decisiv avănd în vedere că cine căștigă merge mai departe. Prunescu și coechipierii au şansa să se apropie, astfel, cu încă un pas de obiectul propus, acela al patrunderii pe tabloul pe care se vor afla şi formaţiile din prima ligă. De partea cealaltă, Flacăra vrea să ardă căt mai tare pe arena petrolistă avănd în vedere găndurile morenarilor.

Frații Plăcintă și coechipierii vor să producă surpriza iar în acest sens au făcut un apel către suporteri să umple sectorul rezervat lor, de la Peluza a 2-a. În eventualitatea unui succes, galben-albaștrilor le-ar mai rămâne, apoi, un singur hop de trecut (faza a IV-a naţională, cea în care intră în cursă şi formaţiile de Liga a II-a) înaintea atingerii „16”-imilor şi, astfel, a unei dispute, la Ploieşti, cu o echipă din Liga I. Tocmai de aceea, partida cu formația antrenată de fostul petrolist Gabi Paraschiv este una importantă pentru petrolişti, cei care, în tentativa lor de a merge cât mai departe pe drumul pe care au pornit, în actuala ediţie a Cupei României, încă din 2016, speră să aibă parte de aportul unui public cât mai numeros diseară, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”.

Din lotul de 18 vor lipsi Raul Botezan, fiind al treilea portar, Dragoș Gheorghe și Claudiu Tudor, menajați, iar Daniel Chiriță, în urma deciziei principalului Tavi Grigore. Tichetele de acces sunt disponibile la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”,pînă la ora de start a partidei.  Preţurile biletelor sunt următoarele: 20 lei Tribuna 0, 15 lei Tribuna I, 10 lei Tribuna II şi 6 lei Peluze. Altfel, confruntarea dintre FC Petrolul şi Flacăra Moreni va fi condusă de către o brigadă alcăuită din Vlad Băban (Iaşi) – Ionuţ Melinte (Iaşi) şi Cosmin Ciuban (Iaşi).

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office