Între stil și figuri de stil, cu "Magiun" Barbu

Publicat in Sport 11 Septembrie 2017 406 ori
Google+ WhatsApp
Între stil și figuri de stil, cu "Magiun" Barbu
Între stil și figuri de stil, cu "Magiun" Barbu

,,Așa am fost ca jucător, așa sunt și ca antrenor. Îmi dau sufletul pe teren și asta vreau și de la jucători". A spus-o Marin Barbu, un fost antrenor al Petrolului, după Juventus-CSMS Iași 2-2. "Magiun" Barbu a arătat că este neschimbat chiar dacă de cățiva ani nu a mai fost în prim-planul Diviziei A, așa cum îi place să spună. Este principal la Juventus Colentina și se agită la maxim în timpul jocului iar după, face deliciul cu declarațiile sale.    

Marin Barbu despre soarta antrenorului romăn:,, La ce se intampla acum in fotbalul romanesc mi-a fost si nu mi-a fost dor sa stau pe banca. Ca sa folosesc asa o figura de stil cunoscuta, antrenorii se schimba ca pe sosete. Ce vad la Divizia B este o atrocitate, s-au schimbat noua antrenori! Acum cateva runde, si la Divizia A. Totusi mi-a fost dor pentru ca fotbalul reprezinta dragostea mea, mi-a dat totul. Cine se va mai face antrenor in ziua de azi va avea o meserie tare grea. Cred ca ar trebui ca antrenorilor sa le dea la pensie cum le da la politai, sase luni la un an. Un antrenor, indiferent ca este la B sau la A, are mult mai mult de munca decat un politai".

Marin Barbu despre alegerea noului antrenor al echipei naționale:,, A alege un antrenor la echipa nationala este ca si sum te-ai duce in piata sa-ti alegi un pepene. La ce generatie avem acuma si la ce se investeste in fotbalul romanesc, de la cel mai mic la cel mai mare, eu cred ca ne vom mai califica foarte greu sau niciodata la un turneu final. Daca ne gandim ca Luxemburgul, pe care in anii trecuti ii dadeam, cum zice Adrian Copilu Minune fara numar, a facut egal cu Franta iar noua Polonia ne-a dat trei fara sa transpire, va da-ti seama unde suntem".  

Chiar dacă au o relație amicală, Barbu nu crede că va mai rămăne la echipă în cazul în care clubul va fi preluat de Mirel Rădoi. El spune că nu se va supăra pe Rădoi deoarece "ăla care plătește comandă muzica". În plus, sunt din generații diferite și este normal ca fostul internațional să aleagă pe cineva din generația sa. Este posibil ca echipa din cartierul Colentina să părăsescă Ploieștiul pentru Buzău însă conducerea clubului trebuie să aleagă între a plăti o factură pentru închirierea arenei ,,Ilie Oană" sau a investi în stadionul din ,,Crăng".      

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office