Bilete de sămbătă, pentru decisivul de marți

Publicat in Sport 08 Septembrie 2017 689 ori
Google+ WhatsApp
Bilete de sămbătă, pentru decisivul de marți
Bilete de sămbătă, pentru decisivul de marți

Petrolul Ploiești are trei victorii din tot atătea meciuri în campionat și poate repeta bilanțul într-o altă întrecere, păstorită de Federația Romănă de Fotbal. Petrolul a parcurs, pînă acum, două etape în Cupa Romăniei dar vrea să ,,trăiască" cât mai mult în această zonă. Pe lângă obiectivul clar al promovării, formația ploieșteană vrea un parcurs căt mai lung într-o competiție pe care a căștigat-o de trei ori. Săptămăna viitoare, "competiţia surprizelor" programează jocurile fazei a treia naţionale. Iar marţi, 12 septembrie, de la ora 19.00, pe arena ,,Ilie Oană", gruparea ploieșteană se va bate pentru calificarea în turul patru cu colega de eşalon şi serie, Flacăra Moreni.

Biletele pentru această confruntare vor fi puse în vânzare, de mâine, la punctul de vănzare de la stadion. Fanii Petrolului vor avea la dispoziție zilele de sămbătă, luni și marți pentru a-și procura accesul la această partidă. Iată programul de comercializare de la casa stadionului „Ilie Oană”:

- sâmbătă, 9 septembrie, între orele 10.00-16.30;

- luni, 11 septembrie, între orele 10.30-17.30;

- marţi, 12 septembrie, între orele 10.30-19.00.

De asemenea, tichetele pot fi procurate şi din reţeaua magazinelor partenere Eventim. Preţul biletelor este următorul:

- Tribuna 0: 20 lei;

- Tribuna 1: 15 lei;

- Tribuna II: 10 lei;

- Peluze: 6 lei.

Abonamentele emise de către FC Petrolul Ploieşti pentru sezonul 2017-2018 sunt valabile şi pentru meciurile organizate, pe teren propriu, în Cupa României.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office