Crăngașu iese, Crăngașu intră!

Publicat in Sport 07 Septembrie 2017 953 ori
Google+ WhatsApp
Crăngașu iese, Crăngașu intră!
Crăngașu iese, Crăngașu intră!

Începând de astăzi, Silviu Crângaşu este noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. El ar trebuie să preia sarcinile de la fratele său mai mare, Decu, aflat în postura interimatului. Însă mediile politice spun că sunt probleme cu această mutare. Asta pentru că Decu Crăngașu ar refuza să predea funcția și nici nu ar fi de acord cu mutarea sa, la conducerea Grădinii  Zoologice din cadrul Parcului "Constantin Stere" Bucov. Însă primarul orașului, Adrian Dobre, a trimis actele noii decizi la CSM Ploiești iar fratele mai mic a devenit, oficial, noul director.    

Noul șef al clubului a fost anunțat și pe siteul oficial iar de-acum încolo va conduce o structură pe care ar trebui s-o stabilizeze după zdruncinăturile din ultima perioadă. Rămăne de văzut dacă va putea lucra pe mai multe fronturi avănd în vedere și poziția sa la Asociația Județeană de Fotbal. În vârstă de 57 de ani (născut pe 7 martie 1960), Silviu Crângaşu a fost angajat recent în funcţia de consilier pe probleme de sport al Primarului Ploieştiului, Adrian Dobre, şi a fost detaşat, în funcţia de director al CSM Ploieşti. Silviu Crângaşu este absolvent al facultăţii de Management în Sport din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, din Bucureşti, şi masterand al Universităţii de Petrol şi Gaze Ploieşti, specializarea „Administraţie Publică şi Integrare Europeană”.

Ca sportiv, a fost fotbalist la juniorii şi seniorii FC Petrolul Ploieşti, cu care a reuşit o promovare în Divizia A sub comanda lui Mircea Dridea, evoluând, de-a lungul carierei, şi la CFR Timişoara, Chimia Brazi şi Metalul Plopeni. A fost arbitru de fotbal, făcând, timp de zece ani, parte din lotul divizionar B. Din 2005, este preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, în luna februarie a acestui ani primind votul alegătorilor pentru un mandat de încă 4 ani. Silviu Crângaşu îşi va expune planurile legate de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi organizată săptămâna viitoare.

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office