Duel inflamabil în Cupa Romăniei

Publicat in Sport 07 Septembrie 2017 1017 ori
Google+ WhatsApp
Duel inflamabil în Cupa Romăniei
Duel inflamabil în Cupa Romăniei

Duel inflamabil într-o nouă fază a Cupei Romăniei. Petrolul va înfrunta Flacăra, în turul 3 național al ,,competiției surprizelor". Formația ploieșteană va întălni pe Moreniul, club aflat în dublă postură cu adversarul din Cupă. Prahovenii și dămbovițenii sunt vecini de județ dar și de serie, în liga a 3-a. Disputa pentru calificarea mai departe va avea loc săptămăna viitoare, marți, 12 septembrie, pe arena ,,Ilie Oană".

Ora oficială pentru acest tur va fi 16:30 dar meciul se va disputa cel mai probabil în nocturnă, de la ora 19:00. Ora exactă se va da după ce clubul petrolist va primi acordul trupei antrenate de expetrolistul Gabi Paraschiv dar și al Federației. Față de adversar, gruparea petrolistă va avea mai multe zile de pregătire. Asta pentru că în această seară, de la ora 19:00, ,,lupii" joacă, în etapa a 3-a a seriei a 3-a, pe teren propriu, împotriva unei alte echipe dămbovițene, FC Aninoasa. Și cum Flacăra va evolua sămbătă, găzarii vor avea două zile în plus pînă la jocul direct. Pentru partida cu Aninoasa, principalul Tavi Grigore a păstrat același 18 ca cel de la jocul trecut.

De data aceasta, i-a fost mai usor să stabilească lotul avănd în vedere problemele cu Daniel Chiriță, Dragoș Gheorghe și Claudiu Tudor. Primul va lipsi din cauza unor probleme personale iar ceilalți doi sunt menajați după accidentările suferite. Petrolul are nevoie de un succes la căt mai multe goluri pentru a urca în clasament. Iar Aninoasa este la îndemîna galben-albaștrilor avănd în vedere că este printre cele patru echipe ale campionatului fără nici un punct căștigat.    

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office