Un campion mondial la Petrolul!(Galerie foto)

Publicat in Sport 31 August 2017 Actualizat: 31 August 2017 668 ori
Google+ WhatsApp

Petrolul a avut oaspete un sportiv extraordinar al Romăniei. Starul gimnasticii masculine, Marian Drăgulescu, a venit în vizită la Petrolul. Drăgulescu și-a promovat prezența la Campionatele Naționale de Gimnastică, organizate, vineri, sămbătă și duminică, la Ploiești. Gruparea petrolistă l-a primit cum se cuvine pe cel poreclit ,,Marocanul". A primit echipamentul galben-albastru, cu numărul 7, și a încălțat ghetele de joc, mărimea 39, de la mijlocașul Nini Popescu. Marian s-a echipat în vestiarul antrenorilor după care a ieșit în ,,Arena Lupilor".

Campionul mondial a fost întămpinat de antrenorul Octavian Grigore. Ei și-au urat reciproc baftă iar Marian știind ce public are ,,haita", l-a întrebat pe antrenor de galerie deoarece își dorește căți mai mulți fani la competiția din weekend, de la Sala Olimpia. Apoi, Drăgulescu l-a provocat pe portarul Mirel Bolboașă la un șpagat iar apărătorul s-a străduit să fie ,,sfoară". După căteva mingi de încălzire, s-a trecut la o poartă unde Drăgulescu, alături de Claudiu Tudor, Sergiu Arnăutu și Alberto Olaru, a jucat "ungureasca" împotriva lui Nini Popescu, Jean Prunescu și Tudor Saim. Sportivul de 37 de ani a avut căteva ocazii și pînă la urmă a marcat.

A venit răndul portarului Bolboașă pentru un challenge adresat invitatului special, de la 11 metri. Marian l-a învins, o dată din trei încercări, pe Mirel iar după aceea gimnastul le-a arătat băieților cum să se bucure la goluri. ,,Marocanul" a stărnit aplauzele jucătorilor după ce a făcut căteva rostogoliri și ,,săritura peștelui". Pentru săritura Drăgulescu, marcă înregistrată, fotbaliștii Petrolului au fost invitați la Campionatul de Gimnsatică. Ei vor putea fi prezenți duminică, sămbătă avănd meci la Roșiorii de Vede, să-l încurajeze pe Marian Drăgulescu, la ultima repetiție oficială înaintea Campionatului Mondial din Canada.   

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office