Își fac singuri selecția

Publicat in Sport 11 August 2017 222 ori
Google+ WhatsApp
Își fac singuri selecția
Își fac singuri selecția

Boxerii de 15 și 16 ani din toată țara își fac singuri chemarea către lotul național de juniori. Asta pentru că, în aceste zile, se desfășoară Finalele Campionatului Național de juniori la Tărgu-Jiu iar această competiție reprezintă criteriu de selecție pentru formarea lotului național care va lupta, pentru medalii, la Campionatul European găzduit, în luna septembrie, de Bulgaria. În orașul lui Brăncuși sunt prezenți 136 de sportivi, la 13 categorii de luptă.

Sita valorică din ring a cernut de la startul luptelor și pînă astăzi cănd se dispută semifinalele iar măine vor avea loc finalele. În fazele avansate ale întrecerii sunt prezenți și boxeri de la Clubul Sportiv Petrolul și de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești. Cele două echipe au cinci sportivi în semifinalele competiției, trei de la CSM și doi de la Petrolul. De la clubul minicipal, se vor bate pentru un loc în finală Cristian Drăgan, categoria 48 de kilograme, Răzvan Mihai, 50 kilograme, și Tony Ioniță, 80 de kilograme. Iar de la petroliști, Adrian Șchiopu, în cadrul categoriei 57 kilograme, și Samuel Gheorghe, la 75 kilograme.

Toți cei cinci au asigurate medaliile de bronz dar cu toții își doresc să ajungă să se bată pentru cele mai strălucitoare medalii. Antrenorii Titi Tudor, de la CSM, și Ion Moroiță, de la Petrolul, spun că cel puțin un reprezentant de la fiecare secție ploieșteană are șanse reale să devină campion național și să prindă lotul național de juniori al Romăniei pentru turneul din Albena.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office