Petrolul face atmosferă!

Publicat in Sport 14 Iulie 2017 1393 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul face atmosferă!
Petrolul face atmosferă!

,,Mediu propice performanței și atmosferă ca la River Plate-Boca Juniors". Acestea sunt principalele motive pentru care Paul Antoche a ales Petrolul. El a dezvăluit, într-un interviu pentru ilfovsport.ro, că a fost la meciul-retur de baraj și asemenea spectacol live nu a mai privit niciodată. Antoche are de 25 ani și 1.84 m, poate evolua atât pe postul de mijlocaş defensiv, cât şi pe cel de fundaş central. Născut la Vatra Dornei, dar format la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” şi, ulterior, la juniorii Sportului Studenţesc, Antoche a evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Otopeni, CS Baloteşti, Unirea Târlungeni şi, din 2014, din nou la CS Baloteşti, în ultima ediţie a Ligii a II-a bifând 26 de prezenţe (21 ca titular) şi 2 goluri marcate.

Astfel, după Puchea, Arnăutu, Lambru, Ciocâlteu şi Bolboaşă, Antoche este cea de-a şasea mutare oficializată de către Petrolul în această vară. Oficialii ploieşteni au ajuns la înţelegeri verbale şi cu alţi jucători, ce sunt aşteptaţi să se prezinte, luni, la reunirea echipei. Cum ar fi mijlocaşul Marius Chindriş şi fundașul Alexandru Vagner, acesta din urmă fiind cel mai experimentat dintre noutățile petroliste, 120 de meciuri în prima ligă. Foarte aproape de ,, haită" este şi mijlocaşul Tudor Saim, cel care va întregi lista jucătorilor „U19” şi care are deja experienţa celui de-al treilea eşalon, el având 26 de meciuri (dintre care 24 ca titular) jucate şi 8 goluri marcate în stagiunea trecută pentru Olimpia Rm. Sărat.

De asemenea, este posibil ca la primele antrenamente să apară şi alţi jucători, Octavian Grigore intenţionând să aibă lotul în mare parte definitivat în cantonamentul de la Braşov, din perioada 26 iulie-4 august. Lotul complet înaintea pregătirilor își dorește orice antrenor iar Grigore se poate bucura de această situație. Dar va ofta cănd, împreună cu conducerea, va trebui să se despartă de cel puțin 7 jucători din campionatul trecut.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.