Intrări și ieșiri la Petrolul

Publicat in Sport 13 Iulie 2017 1046 ori
Google+ WhatsApp
Intrări și ieșiri la Petrolul
Intrări și ieșiri la Petrolul

Uniunea Suporterilor Petrolisti informează că aseară, în sala de conferințe a stadionului "Ilie Oană", a avut loc o noua Adunare Generala a ACS Petrolul 52, la care au participat si reprezentantii sai Eduard Opaschi si Mugur Oprescu dar și alți reprezentanți ai suporterilor. Adunarea Generala a avut urmatoarea Ordine de zi:

1. Iesirea a 15 suporteri din asociatie. In acest moment USP mai are doi membri in Comitetul Director: Eduard Opaschi si Mugur Oprescu.

2. Intrarea in asociatie a 4 reprezentanti ai grupului Veolia, printre care si Madalin Mihailovici.

3. Intrarea Veolia Apa Servicii SRL ca asociat-partener in asociatie. Va fi semnat un contract de parteneriat intre ACS Petrolul 52 si Veolia Apa Servicii SRL.

4. Imputernicirea unui grup de 4 persoane care sa depuna dosarul Petrolului Ploiesti la FRF pentru inscrierea in Liga a 3-a.

Speram ca noile modificari aduse in cadrul asociatiei, precum si semnarea contractului de parteneriat cu Veolia, vor insemna un pas inainte pe drumul spre profesionalism al clubului Petrolul Ploiesti. 
Uniunea Suporterilor Petrolisti va continua sa va informeze despre realitatile din interiorul clubului, ramanand fidela principiului transparentei afirmat inca de la inceputul existentei sale.
Tot in acest sens, Uniunea Suporterilor Petrolisti propune Conducerii Asociatiei, in special Presedintelui Cristi Vlad, o profesionalizare a administrarii asociatiei:

- Invitarea numai IN SCRIS(scrisoare recomandata) a membrilor Adunarii Generale sau a Consiliului Director, dupa caz.

- Realizarea in mod obligatoriu a prezentei la Adunarea Generala/Consiliul Director, pentru a se sti cu certitudine ca toti cei prezenti in sala au calitatea necesara pentru a fi prezenti la lucrari.

clubul petrolist lucrează în privința transferurilor care ar ajunge la șapte în acest moment. Marius Chindriș și Alexandru Vagner ar fi cei mai noi petroliști, după cum a titrat Republikanews.ro. Chindriș a ratat barajul de promovare în liga întăi cu UTA Arad și ar veni la Ploiești din postura de jucător liber. Mijlocașul defensiv are 26 de ani, căteva selecții la naționalele de juniori și tineret, și peste 90 de prezențe în eșalonul secund. Este licențiat IEFS după ce a absolvit institutul de profil. Fundașul lateral Vagner are 28 de ani, născut la Azuga, a străns 120 de prezențe în liga întăi la ASA Tărgu-Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna și Gloria Bistrița. Ultima dată a jucat la Brașov dar, în luna martie, a plecat de-acolo după un conflict cu conducerea. Vagner ar fi cincilea prahovean adus în această vară după Puchea, Arnăutu, Lambru și Ciocâlteu.

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office