Burlacu sub tricolor

Publicat in Sport 16 Iunie 2017 2013 ori
Google+ WhatsApp
Burlacu sub tricolor
Burlacu sub tricolor

Cătălin Burlacu revine la echipa națională. Dar o va face din postura de antrenor secund. Va fi o premieră pentru fostul internațional avănd în vedere că pînă acum a fost jucător și, o anumită perioadă, manager la CSM Ploiești. După ce în ultimii doi ani a evoluat pentru SCM Craiova, Burlacu a decis să-și încheie cariera de baschetbalist.

El a declarat pentru ziarulprahova.ro:,, Nu voi mai juca baschet, şi aceasta nu pentru că nu mai pot, ci pentru că, la momentul actual, consider că nu mai face obiectul activităţii mele". Cătălin s-a alăturat staff-ului tehnic al selecţionatei tricolore pe durata pregătirii şi a desfăşurării Campionatului European, care, toamna acesta, se va disputa şi la Cluj. Burlacu a făcut încă de ieri deplasarea la Cheile Grădiştei, împreună cu naționala României, unde antrenorul principal este Marcel Țenter, tricolorii urmând să se pregătească într-o adevărată destinație a sportiovilor romăni pînă la finalul acestei luni. La începutul lui iulie va avea loc un al doilea stagiu centralizat, la Cluj.

,, Ne aşteaptă un eveniment care reprezintă enorm pentru sportul românesc, în general, şi pentru baschetul românesc, în special, şi vreau să fiu alături de acest grup pentru a ajuta cu toată experienţa şi priceperea mea", a mai declarat unul dintre cei mai galonați baschetbaliști ai Romăniei. La EuroBasket 2017, competiţie ce se va desfăşura în patru ţări – România, Turcia, Finlanda şi Israel, în perioada 31 august – 15 septembrie, tricolorii fac parte din grupa C, organizată la Cluj, alături de Spania, Cehia, Croaţia, Muntenegru şi Ungaria.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office