Petrolul și-a regăsit actele!

Publicat in Sport 16 Iunie 2017 2531 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul și-a regăsit actele!
Petrolul și-a regăsit actele!

FC Petrolul Ploiești are acte din nou, adică identitatea prin care este recunoscută ca fiind continuatoarea de drept a echipei care s-a născut în 1924. În 2017, luna iunie, ziua 16, mărcile FC Petrolul au revenit Asociației Club Sportiv Petrolul'52, prin licitație publică deschisă. Evenimentul, extrem de important și așteptat de toată suflarea petrolistă, s-a desfășurat, astăzi, în sala de protocol din cadrul Primăriei Ploiești. De la clubul petrolist au fost prezenți președintele de onoare, Mircea Dridea, președintele clubului Cristi Vlad și Andrei Hoștiuc, un împuternicit al ACS-ului.

De partea cealaltă, comisia de licitație formată din șapte consilieri locali dar și alți reprezentanți ai Primăriei. Ședința de lucru a fost condusă de George Botez astfel că acestuia i-a revenit sarcina de a deschide toate cele șase plicuri cu ofertele venite din partea singurei entități dornice să redobăndescă mărcile petroliste. Doi dintre consilieri, Ștefan Dănescu și Gheorghe Popa, l-au întrebat pe Cristi Vlad de obiective respectiv de ce vor toate mărcilor. Iar oficialul petrolist le-a răspuns că promovarea căt mai rapidă în liga intăi și un centru de copii și juniori sunt ,,cod roșu" pentru club iar Vlad le-a cerut răbdare acestora mai ales că centrul de copii a fost neglijat timp de 15 ani. Legat de mărci, Vlad a răspuns că este normal să liciteze pentru toate deoarece, moral, le aparțin.

Cum fiecare plic în parte a fost în regulă, FC Petrolul Ploiești, Petrolul Ploiești 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95, au fost adjudecate de Asociația Petrolul 52. Acestea au fost date pe patru ani, 14.472 lei/marca/an la care se adaugă 2 la sută din veniturile legate de marcă. Pînă măine la ora 12:00 există un termen legal pentru eventuale contestații. În caz că vor fi, acestea trebuie soluționate de comisie pînă a doua zi. In caz contrar, luni, la prănz, Asociația Petrolul'52 se transformă, oficial și irevocabil, în FC Petrolul Ploiești.    

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office