O romăncă a ratat semifinalele Roland Garros!

Publicat in Sport 07 Iunie 2017 526 ori
Google+ WhatsApp
O romăncă a ratat semifinalele Roland Garros!
O romăncă a ratat semifinalele Roland Garros!

Perechea formată din Irina-Camelia Begu şi jucătoarea chineză Saisai Zheng a fost eliminată, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la Roland Garros. În sferturi, Begu şi partenera sa au fost învinse, scor 3-6, 4-6, de australiencele Ashleigh Barty şi Casey DellAcqua, într-o oră şi 35 de minute de joc.

De-a lungul partidei, perechea Begu/Zheng a reuşit un as, a comis patru duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 60 la sută cu prima minge şi 39 la sută cu cea de-a doua. Ele au făcut două break-uri şi şi-au cedat serviciul de patru ori. Pentru participarea în sferturi la Roland Garros, Begu şi Zheng vor primi un cec în valoare de 90.000 de euro şi 430 de puncte WTA.

În semifinale, Barty şi DellAcqua vor înfrunta cuplul câştigător dintre Lucie Hradecka/Katerina Siniakova (Cehia) şi Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia). Miercuri, va mai evolua în sferturile de finală ale probei feminine de dublu de la Roland Garros şi Raluca Olaru, alături de ucraineanca Olga Savciuk. Cele două le vor întâlni pe favoritele numărul 3, Yung Jan Chan şi Martina Hingis, din Taiwan, respectiv Elveţia.

 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.