Al doilea patru din tot campionatu'

Publicat in Sport 29 Mai 2017 1319 ori
Google+ WhatsApp
Al doilea patru din tot campionatu'
Al doilea patru din tot campionatu'

În ultimul meci, pe teren propriu, din acest sezon în liga județeană, Petrolul a reușit un scor pe care nu-l mai înregistrase de anul trecut! 4-0 cu CSO Plopeni după ce tot un patru curat a mai realizat formația ploieșteană, pe ,,Ilie Oană", în august 2016. Se întămpla în turul campionatului, cănd au învins Tufeni Băicoi, în fața unei audiențe record pentru acest nivel, peste 6000 de spectatori. Acum au fost, plătitori și abonați, plus invitați, in jur de 2000, oricum o mică creștere față de partidele, din ultimul timp, de acasă.

Din marcatorii de atunci, acum doar Tibi Nițescu a punctat fiind cel care a închis tabela după un serviciu al căpitanului Claudiu Tudor. O alta vedeta a lupilor, Georgian Păun, a repetat cel mai rapid gol al echipei sale, în tot sezonul, scuturănd plasa în primul minut așa cum o mai făcuse și la disputa cu Ceptura. El a fost servit de Nini Popescu, micuțul mijlocaș fiind cel care i-a dat o pasă de gol și lui Dragoș Gheorghe. Apoi "Lapte" s-a ,,îmbrăcat" în servant pentru golgeterul Adi Vintilă. La acest joc s-a observat relaxarea petroliștilor iar asta le-a permis plopenarilor să aibă căteva ocazii bune însă portarul Ionuț Marinică a făcut poarta mică.

La final, el s-a declarat bucuros de evoluție dar mai ales că au bătut fiind important să căștige tot pînă la baraj. Fundașul Prunescu a recunoscut că sunt deja setati pe cele mai importante partide, finala Cupei dar mai ales infruntarile decisive cu Dămbovița. Inaintea jocului, fostul junior petrolist Ciprian Copilu, acum la plopenari, a primit din partea familiei un tort aniversar, odată cu schimbarea prefixului. Iar asistentul Brăilă a avut parte de o delegare-recompensă avănd în vedere că s-a retras din arbitraj.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.