Meci de titlu cu o domnișoară-arbitru

Publicat in Sport 19 Mai 2017 1092 ori
Google+ WhatsApp
Meci de titlu cu o domnișoară-arbitru
Meci de titlu cu o domnișoară-arbitru

Petrolul'52 joacă cu ,,titlul pe masă" în runda din week-end. Petrolul este liderul campionatului cu 68 de puncte. Dacă va învinge Avăntul Măneciu iar CS Blejoi, locul 2 cu 61 de puncte, pierde sau face egal la Cornu, devine matematic campioana județului. Duelul va fi condus de un arbitru care a mai fluierat Petrolul. Cristina Părăluță este cea care va fluiera duelul Ploiești-Măneciu după ce i-a mai arbitrat pe lupi, în turul campionatului, tot pe teren propriu, în succesul, 7 la 0, cu Unirea Urlați.

Cristina va fi ajutată de tușierii Claudiu Dumitru și Valentin Dediu. Măine, după-amiază, trupa antrenată de Tavi Grigore și Gică Liliac întălnește Avăntul lui Dorinel Beznea, o echipă aflată pe locul 9 în Liga A, cu 40 de puncte. În tur, la Măneciu, Tudor și coechipierii s-au impus cu 3-0 prin autogolul lui Costache, Dragoș Gheorghe și Adrian Vintilă. A fost partida în care petroliștii au avut cea mai numeroasă asistență în deplasare, cu peste 2000 de oameni prezenți. A fost și o confruntare cu incidente între forțele de ordine, suporteri, jucători iar președintele Cristi Vlad a fost lovit în încercarea de a aplana conflictul. Acum, oficialul petrolist va fi mult mai liniștit mai ales că va reveni după un periplu prin Germania și Danemarca.

Vlad și un reprezentant al sponsorului echipei au fost în aceste țări pentru a cumpăra un nou autocar demn de nivelul faimei și tradiției clubului petrolist. De astăzi, la casa de bilete a stadionului ,,Ilie Oană", s-au pus în vănzare tichete pentru această dispută după ce acestea au fost comercializate, în această săptămănă, numai online și prin magazinele partenere. Acestea vor fi disponibile și mîine pînă la ora 18:00, atunci cănd va avea loc startul meciului.

Programul rundei cu numărul 27:

Sâmbătă, 20 mai, ora 11.00

Petrolul Băicoi - CS Păuleşti

Arbtri: Doralin Bîrziloiu - Gabriel Răduţă, Marius Bărbuceanu. Observator : Mihail Ionescu

CS Cornu - CS Blejoi

Arbitri :  Mădălin Dicu - Cristian Lefter, Andrei Sotir. Observator : Ionuț Borcan 

Sâmbătă, 20 mai, ora 18.00

Tricolorul Breaza - FC Băneşti

Arbitri: Mădălin Marinescu - Sebastian Păduraru, Mihai Vizitiu. Observator : Ciprian Geambazu 

Unirea Urlaţi - CS Măneşti Coada Izvorului

Arbitri : Mihai Amorăriței - Romulus Sprânceană, Mădălina Crăciun. Observator : Tudor Negoiță 

AFC Brebu - AS Tufeni

Arbitri : Viorel Căunei - Gabriel Brăilă, Daniel Leca. Observator : Ion Andreoiu. 

Duminică, 21 mai, ora 11.00

Unirea Cocorăştii Colţ - Teleajen Văleni

Arbitri : Andrei Moroiță - Stefan Călărașu, Gabriel Enache. Observator : Tiberiu Argăseală. 

CS Ceptura - CSO Plopeni

Arbitri : Alin Gheorghe - Bogdan Mociorniță, Andrei Bobeică. Observator : Stelian Achimescu. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office