Petrolul va juca în ,,Echipa ta, fotbalul tău"

Publicat in Sport 04 Mai 2017 Actualizat: 04 Mai 2017 1899 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul va juca în ,,Echipa ta, fotbalul tău"

La sfărșitul verii 2017 ACS Petrolul'52 Ploiești va juca în ,,Echipa ta, fotbalul tău". Este noul logo al eșalonului trei din fotbalul romănesc acolo unde gruparea petrolistă va combate din sezonul viitor. Astăzi, Federația Romănă de Fotbal a lansat, brandurile pentru Liga 2 și Liga 3, care au fost votate în unanimitate de membrii forului de la Casa Fotbalului. Acțiunea se dorește a fi o încercarea de creștere a popularității eșaloanelor inferioare printre microbiștii romăni. Cu siguranță un aport mare în acest sens îl aduc și suporterii petroliști avănd în vedere că numărul lor, la partidele Petrolului, depășesc multe partide din prima ligă.

Una dintre cele mai importante măsuri care vor fi luate pe viitor este premierea echipelor care câștigă Liga 2 și Liga 3, după un model asemănător cu cel din Anglia, acolo unde campioana din Championship este răsplătită consistent. Președintele Răzvan Burleanu a precizat și că se încearcă emiterea unei ordonanțe de urgență pentru ca echipele din Liga 2 să aibă parte de facilități fiscale. În aceași direcție, șeful FRF a anunțat că echipele din Liga 1 au cerut eliminare programului de licențiere, însă fără succes. În schimb, cluburile din Liga 2 au cerut păstrarea sistemului pentru eșalonul lor, considerându-l necesar în continuare. "Am elaborat mai multe idei și am ajuns la aceste branduri (Liga 2 și Liga 3). Aceste noi povești trebuiau să se bucure de susținerea cluburilor, care au lucrat împreună cu colegii mei. S-a votat în unanimitate susținerea brandurilor. Avem nevoie de o nouă identitate. Strategia noastră este foarte apreciată la nivel de UEFA. Vom celebra toate echipele campioane din liga a doua și liga a treia. Vom fi acolo, împreună cu suporterii", a declarat Răzvan Burleanu,

în cadrul conferinței de presă de joi. "Vrem sa creștem importanța acestor doua competiții, înțelegând toate provocările pe care le avem în față. Cei mai mulți jucători exponențiali din fotbalul românesc s-au consacrat la nivelul eșalonului secund. Fie că vorbim de Dorinel Munteanu, Rednic, Dudu Georgescu, Boloni sau la jucătorii de azi cum sunt Tătărușanu, Hoban, Stanciu, Chipciu. Liga a doua este o sursă permanentă de selecție", a adăugat președintele FRF. Burleanu le-a mai transmis cluburilor romănești să investească în Academii deoarece acestea reprezintă o investiție în relația cu suporterii, cu comunitatea. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.