În cinstea lui Liliac!

Publicat in Sport 21 Aprilie 2017 1411 ori
Google+ WhatsApp
În cinstea lui Liliac!
În cinstea lui Liliac!

Fotbaliștii Petrolului'52 merg pînă la Colț după aceea vor avea parte de distracție. Galben-albastrii vor juca, în week-end, la Unirea Cocorăștii Colț, laterna campionatului. Pentru prima oară în acest sezon, Petrolul va evolua de la ora 11:00 fiind unul din cele două meciuri ale rundei, care se va desfășura duminică. Deoarece se va pune doar problema scorului este posibil ca antrenorul Tavi Grigore să folosească și jucătorii mai puțin utilizați pînă acum. Mai mult, suprafața de joc are probleme fiind încă un motiv pentru staff-ul tehnic să menajeze fotbaliștii importanți cu anumite probleme medicale.

Petrolul deține șefia avănd 56 de puncte și un avans liniștitor de șapte puncte față de Blejoi, următoarea clasată, iar cocorăștenii au străns doar șapte puncte pînă acum. Chiar dacă sunt ultimii în ierarhia prahoveană și au probleme financiare, gazdele nu au vrut să profite de venirea galben-albaștrilor la ei în comună. Intrarea la meci va fi liberă și cine va dori să dea bani pentru Unirea o poate face prin intermediul unei urne mobile. După partida de la Cocorăștii, fotbaliștii petroliști vor avea parte de două evenimente plăcute.

Ziua de naștere a antrenorului cu portarii, Gheorghe Liliac, care sămbătă va împlini 58 de ani, și o acțiune la unul dintre partenerii oficiali ai clubului. Petrolul şi LOS TACOS invită suporterii la o partidă culinară! Duminică, de la ora 13.30, doritorii trebuie să fie prezenţi în restaurantul LOS TACOS, din incinta Ploieşti Shopping City. Jucătorii lui Octavian Grigore vor acorda autografe, vor gusta din preparatele restaurantului şi le vor face galerie participanţilor la concursul „King Tacos”, aceştia trebuind să mănânce o tavă de 2.5 kg de tacos într-un timp de 2 ore şi 30 de minute! Totul într-o atmosferă cu muzică bună şi premii surpriză, așa cum promit organizatori!

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office