Regele și Regina, la Cupa Iepurașului!

Publicat in Sport 27 Martie 2017 1334 ori
Google+ WhatsApp
Regele și Regina, la Cupa Iepurașului!
Regele și Regina, la Cupa Iepurașului!

Iepurașul a venit în acest an mai devreme la Leonard Doroftei. În week-end, pub-ul său a găzduit concursul de sah rapid, ,,Cupa Iepurasului" editia 2017, destinat juniorilor cu vărste cuprinse intre 5 si 18 ani. Competiția s-a bucurat de prezența lui Doroftei dar și a Deliei Duca, fostă Miss Romănia , campioană la dezlegări și singura prezentatoare a unei emisiuni de șah la o televiziune națională. Delia l-a provocat pe fostul campion mondial la box la o partidă demonstrativă.

Meciul a fost supravegheat de Arbitrul International Radu-Cătălin Chirilă iar Marele Maestru International Vlad Jianu i-a sărit în ajutor lui Doroftei. Însă acesta a intervenit tardiv iar "Moșu" a trebuit s-o felicite pe căștigătoare. Delia s-a arătat plăcut surprinsă că lui Doroftei îi merge mintea și în sportul minții. Gazda a promis că se va revanșa în ring unde îi va arăta căștigătoarei unele mișcări din box.  Constantin Țurlea, directorul concursului, spune că cei mici au nevoie de modele și de aceea invită mereu la astfel de acțiuni oameni de valoare care au ce arăta. Și se bucură deoarece șahul are din ce în ce mai mulți practicanți iar acest lucru s-a văzut și la întrecerea de la Ploiești unde au concurat 115 sportivi din toată țara.

Primii 3 in clasamentul general baieti:

1. Sandu Marian Catalin CSM Ploiesti 6 puncte din 7 partide

2. Bulau Andrei CSU PLoiesti 6 puncte din 7 partide

3. Herea Sergiu CSM Ploiesti 6 puncte din 7 partide

Primele 3 fete in clasamentul general fete:

1.Stanciu Andreea Briana CS Otopeni 6 puncte din 7 partide

2. Patru Alexandra Ioana CSU Ploiesti 6 puncte din 7 partide

3. Coman Emilia CSM Bucuresti 5,5 puncte din 7 partide.

Șahiștii au primit din partea organizatorilor diplome, medalii dar și premii în bani de care au beneficiat primele cinci locuri, atăt la fete căt și la băieți, sumele fiind  cuprinse între 100 și 250 lei. După festivitatea de premiere, oficializată de către Delia Duca, Vlad Jianu, Radu Chirilă si Constantin Țurlea, întrecerea s-a încheiat cu un simultat dat copiilor din partea invitaților de onoare.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.