USP recomandă, Peluza 1 poziție tranșantă!

Publicat in Sport 24 Martie 2017 1802 ori
Google+ WhatsApp
USP recomandă, Peluza 1 poziție tranșantă!
USP recomandă, Peluza 1 poziție tranșantă!

Uniunea Suporterilor Petroliști îi recomandă lui Valeriu Răchită dar și oricărei persoane dornice să sprijine financiar Petrolul'52, să ia legătura cu conducerea clubului. Indicațiile vin ca urmare a declarațiilor lui Răchită referitoare la un domn, romăno-francez, din Corbeanca, ce dorește să investească la gruparea petrolistă iar consilierul sportiv al primarului Dobre să fie garantul acestei acțiuni. Cei de la Peluza 1 Ilie Oană au avut o poziție și mai tranșantă față de vorbele lui Răchită:

,,In lumina celor mai recente declaratii binevoitoare din lungul sir de acest fel facute de Valeriu Rachita, referitoare la diferite aspecte ce tin de FC Petrolul Ploiesti, il invitam pe aceasta cale pe domnia sa sa investeasca macar o mica parte din banii (publici) obtinuti in perioada in care a fost manager pe Ilie Oana. Il asiguram pe aceasta cale pe Valeriu Rachita de toata admiratia noastra, asta in cazul in care va decide sa dea ceva inapoi comunitatii petroliste si ploiestene deopotriva - oricat de putin din suma modica de 156.000 Euro/an incasata din bani publici - altceva decat comentariile si parerile pe care de cele mai multe ori nu i le cere nimeni". Iată mai jos și comunicatul oficial al USP-ului:

In legatura cu declaratiile domnului Valeriu Rachita, consilierul primarului Ploiestiului, in spatiul public, privind posibilitatea venirii unui nou investitor in vara, la Petrolul Ploiesti, USP doreste sa faca urmatoarele precizari:

1. Uniunea Suporterilor Petrolisti a fost, este si va ramane fidela proiectului la care s-a alaturat in vara anului 2016 alaturi de fostele glorii petroliste si de fostii jucatori ai Petrolului grupati in AS Petrolul 52 Ploiesti.

2. Inca din prima zi de existenta a echipei de fotbal s-au cautat si s-au gasit parteneri seriosi si de incredere care sa fie alaturi de Petrolul atat sufleteste cat si financiar.
Cu eforturi deosebite ale tuturor celor implicati s-a reusit asigurarea unui buget care sa permita Petrolului sa performeze la cei mai inalti parametri posibili. Speram, astfel, ca la finalul acestui sezon sa se reuseasca promovarea in Liga a 3-a.

3. Trecerea intr-un esalon fotbalistic superior ca valoare va implica automat, un buget si mai mare pentru o echipa care-si doreste performanta. In acest sens, ne dorim cu totii ca alaturi de Petrolul sa vina societati comerciale puternice care sa asigure linistea financiara si un cadru potrivit pentru a se putea mentine inalta performanta de la an la an, iar acest lucru nu poate avea loc decat prin constituirea cat mai rapida a unei societati pe actiuni care sa guverneze activitatea echipei de fotbal Petrolul Ploiesti.

4. In spiritul celor de mai sus, recomandam domnului Valeriu Rachita si oricarei alte persoane dispuse sa sprijine financiar activitatea clubului de fotbal Petrolul Ploiesti, sa ia legatura direct cu conducerea legitima a ACS Petrolul 52 Ploiesti - singura entitate pe care suporterii petrolisti o recunosc ca fiind continuatoarea Petrolului Ploiesti - in vederea constituirii unei societati pe actiuni cat mai puternice si solide. In acest fel, va putea contribui cu adevarat la consolidarea unui Petrolul puternic, unic continuator al unei traditii de peste 90 de ani.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.