Domnul interesat de Petrolul

Publicat in Sport 23 Martie 2017 2111 ori
Google+ WhatsApp
Domnul interesat de Petrolul
Domnul interesat de Petrolul

,,Un domn de la Corbeanca vrea să investescă la Petrolul". Declarația aparține lui Vivi Răchită și a fost spusă, astăzi, la Sport.ro. Misteriosul investitor a apărut la o săptămănă după ce reprezentanții unei compani, dornici să se implice la echipă, au venit la primul meci oficial din acest an, disputat pe arena "Ilie Oană". Prezent în cadrul emisiunii, consilierul pe probleme de sport în Primaria Ploiesti a mai spus că:

,, Săptămâna trecută am fost contactat de un investitor, un francez de origine română. Este interesat de proiectul Petrolului. Acest domn iși dorește un proiect serios și să ajungă până în Liga I. Din partea Primariei vrea o deschidere pentru închirierea stadionului. în rest, nu vrea nimic. Știe de situația mărcilor, care vor fi evaluate. În maximum două luni trebuie să avem un raspuns. Trebuie să știm cât costă și cum pot fi cesionate din punct de vedere legal. Avem 6 marci, plus stema și culorile galben-albastru. Sunt în proprietatea Primăriei Ploiești. Nu ne dorim să vindem marcile, ci să le cesionăm. Așa ni se pare normal. Mărcile trebuie să rămână pentru totdeauna în proprietatea Primăriei pentru că sunt simbolul orașului".

Tot în apariția de azi la canalul de sport, consilierul sportiv al primarului Adrian Dobre a pomenit și de singura structură fotbalistică din Ploiești, susținută de toată suflarea petrolistă, formată anul trecut, în vară, de iubitorii Petrolului și fostele glorii:,, Exista acest "Petrolul 52", care nu are o structura bine stabilita, in sensul ca nu este un SA sau un SRL, ci o asociatie sportiva. Din ce am aflat, sunt 28 de membri in acest ACS, vom vedea ce se va intampla, pentru ca nimeni nu isi doreste sa fie doua echipe in Ploiesti". Domnul de la Corbeanca și un investitor apropiat de Petrolul'52 sunt cei care s-au interesat, pînă acum, de situația mărcilor Petrolul Ploiești.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.