Jocul și golul la Petrolul

Publicat in Sport 21 Martie 2017 943 ori
Google+ WhatsApp
Jocul și golul la Petrolul
Jocul și golul la Petrolul

Petrolul'52 Ploiești are trei jucători, fiecare cu căte o triplă într-un meci, dar și doi care au înscris în fiecare partidă de cănd a început returul campionatului. Experimentații Claudiu Tudor și Georgian Păun sunt cei care au marcat, în fiecare joc, de cănd s-a reluat sezonul oficial. Căpitanul echipei și unul dintre atacanți s-au bucurat de reușite în meciurile cu Păulești, Tufeni și Blejoi. Tudor a punctat de două ori din penalti și o dată din acțiune în timp ce Păun a înscris doar din faze cursive și toate la aceași poartă, cea dinspre Peluza 1.

Referitor la pofta de gol purtătorul tricoului cu numărul 14 a declarat următoarele:,,Ma bucur ca am marcat si in derbiul cu Blejoi ca si in cele precedente. Eu imi doresc s-o tin tot asa, sa inscriu meci de meci, sa ajut echipa si sa promovam cat mai repede acolo unde ne dorim cu totii, adica in liga intai!". Gruparea petrolistă a reînceput Liga A Prahova cu o poftă teribilă de goluri, reușind să marcheze de 17 ori pînă acum.

Și defensiva se apară corect avănd în vedere că au înfruntat două ofensive cu statistici bune, Blejoi și Păulești, dar nu au primit nici unul. Formația pregătită de Tavi Grigore, Gică Liliac și Marius Haită are ocazia să continue parcursul ireproșabil și etapa următoare cănd vor juca la AFC Brebu. Partida, găzduită de arena situată pe strada Mănăstirii, se va disputa, sămbătă, de la ora 15:00, iar accesul general la meci costă 5 lei.   

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.