Prahova fotbalistică fierbe!

Publicat in Sport 17 Martie 2017 1360 ori
Google+ WhatsApp
Prahova fotbalistică fierbe!
Prahova fotbalistică fierbe!

Prahova fotbalistică "clocotește" în așteptarea confruntării de măine după-amiază, de pe arena "Ilie Oană"! În teren se vor înfrunta cele mai bune două echipe din Liga A județeană iar acestea vor avea parte de o atmosferă europeană pe stadionul de patru stele al Ploieștiului. Petrolul'52 își dorește să se stabilească un nou record de spectatori la un meci din liga a 4-a. Vărful a fost atins în etapa a doua din turul campionatului, cănd peste 6000 de ploieșteni și prahoveni au asistat la meciul cu Tufeni. A urmat o confruntare cu peste 5000 de oameni în tribune, la partida cu Brebu și peste 4000 la disputa, din prima etapă a returului 2017, cu CS Păulești.

Dorința fanilor petroliști dar și a jucătorilor pregătiți de Tavi Grigore și Gică Liliac este aceea de a se repeta scorul din partida tur. Anul trecut, la Blejoi, Petrolul s-a impus cu 3-0 prin golurile marcate de Claudiu Tudor, Nae și Ilie Dumitrescu. Acum, tensiunea partidei atinge cote mari avănd în vedere că ambele echipe au același număr de puncte, 43, dar sunt despărțite doar de golaveraj, +19 ploieștenii, față de +16 al blejoienilor. Aceștia pun mare preț pe acest joc și vor să se revanșeze după înfrăngerea din prima parte a sezonului. Ei s-au pregătit la lumina reflectoarelor iar principalul Răzvan Vlad a urmărit cele două partide ale găzarilor din acest an dar și rivalul său, Tavi Grigore, a spionat trupa adversă.

40 la sută din gruparea gruparea petrolistă va fi diferită față de partida tur. Nu vor mai fi Crăciun, Micu, Puchea și Nae devenind, între timp, titulari, Alecsandru, Prunescu, Păun și Popescu. În schimb, formația blejoiană este mai constantă și va miza pe majoritatea fotbaliștilor care au evoluat și în tur. Petrolul'52-CS Blejoi se va disputa, măine, de la ora 18:00, iar casa de bilete este deschisă astăzi dar și măine pînă la ora partidei. Derbiul  va fi condus, la centru, de Ovidiu Oprea, cel care a mai arbitrat Petrolul-Coada Izvorului 9-1, ajutat de Cristian Lefter si Andrei Sotir. Iată și celelalte meciuri ale etapei cu numărul 18:

Sâmbătă, 18 martie, ora 11.00

CS Cornu - Unirea Urlaţi
CSO Teleajenul Văleni - CSO Plopeni
Unirea Cocorăştii Colţ - AFC Brebu

Sâmbătă, 18 martie, ora 15.00

Tricolorul Breaza - AS Tufeni

FC Băneşti - CS Păuleşti

Duminică, 19 martie, ora 11.00

CS Ceptura - Petrolul Băicoi
Avântul Măneciu - CS Măneşti Coada Izvorului

Realestate Paulesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office