Succes cu menajamente

Publicat in Sport 14 Martie 2017 192 ori
Google+ WhatsApp
Succes cu menajamente
Succes cu menajamente

Tricolorul LMV a reușit o victorie cu doar 9 jucători în ultimul meci din prima fază a campionatului. În aceste condiții formația ploieșteană a reușit una dintre cele mai rapide victorii din acest sezon, 3-0 cu CSM București, în fața a 300 de spectatori. Succesul a fost și o revanșă după ce, în tur, Tricolorul a pierdut disputa în tie-break. Din motive medicale dar și pentru a menaja unii voleibaliști, avănd în vedere că urmează cea mai importantă parte a sezonului, staff-ul tehnic nu i-a folosit pe Centelles, Ghimeș, Grigoraș, Riabukha și Farcaș. Aproape o echipă întreagă în condițiile în care unii dintre ei sunt titulari. A fost o victorie-blitz a LMV-ului după trei seturi căștigate clar, 25:20, 25:17, 25:18. Aleksandar Milivojevic a avut cele mai multe reușite din meci, 16 puncte, urmat de Dushkov și Aleksic, cu căte 11, iar Vargas, 9 puncte. În total, jucătorii de la Tricolorul LMV au realizat 52 de puncte, cu zece mai multe față de adversari.

Tricolorul LMV: Vargas, Voinea, Milivojevic, Dushkov, Aleksic, Carrasco – Skundric. Au mai jucat: Rutecki și Zhylinskyi. Rezerve neutilizate: Centelles, Ghimeș (căpitan), Riabukha, Grigoraș, Farcaș.

Antrenori: Sergiu Stancu, Mădălin Marinescu.

CSM Bucureşti: Dumitru, Vologa, Aldea, Miron, Bontea, Barreto Pena – Mata Parra. Au mai jucat: Romanescu, Zhelyazkov, Ioniță, Dediulescu. Rezerve neutilizate: Teotoc, Iftimie, Milotin (cpt.) – Camui.

Antrenori: Iulian Pîslaru, Marian Rădulescu.

Arbitri: Tudorel Arbunea (Brăila) și Cornel Ionescu (Râmnicu Sărat).

Observator FRV: Gheorghe Vişan (Bucureşti).

Faza a II-a din campionat va începe la finalul săptămânii, Tricolorul LMV Ploieşti urmând să debuteze, în Grupa I valorică (locurile 1-6), pe terenul vicecampioanei Volei Municipal Zalău. Clasamentul de la care se pleacă în această fază este următorul: 1. Steaua București 53p, 2. Volei Municipal Zalău 53p, 3. SCM U Craiova 52p, 4. Arcada Galați 49p, 5. Tricolorul LMV Ploiești 44p, 6. CSM București 34p. Foto:tricolorullmvploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office