Rapidul, un mizilic pentru Petrolul

Publicat in Sport 25 Februarie 2017 1097 ori
Google+ WhatsApp

Petrolul 52 a facut un mizilic din Rapid Mizil. Gruparea ploiesteana s-a impus lejer in disputa din Cupa Romaniei, faza pe judet, chiar pe terenul Rapidului prahovean. Petrolul a castigat cu 9-0 prin tripla lui Vintila, dublele lui Tudor si Gheorghe dar si datorita golurilor reusite de fundasii centrali Alecsandru si Prunescu. Chiar daca diferenta a fost foarte mare, mizilenii au avut sansele lor sa inscrie prin veteranul Lambă, de la 11 metri, si au mai avut doua suturi periculoase rezolvate insa de portarul petrolist Marinică.

Echipa din Mizil are o medie de varsta foarte ridicata avand in componenta cativa jucatori de 42, 45 si 49 de ani. De partea cealalta, Tavi Grigore a folosit o formula apropiata de cea din campionat. Doar titularii de pina acum, Catana, Butufei si Ilie Dumitrescu, au intrat in partea a doua. Stadionul a avut parte de o asistenta record, peste 1000 de spectatori, o buna parte din ei fiind suporteri ai Petrolului. Meciul de cupa a fost un adevarat eveniment pentru orasul Mizil dar si un prilej pentru organizatori sa mai faca un ban, a fost 5 lei intrarea, si sa mai scoata din investitia facuta in  noua cladire unde sunt incluse vestiarele dar si un cantonament la etaj.De apreciat ca terenul s-a prezentat rezonabil si cu mult mai bine decat unele suprafete din liga intai! De suparare ca a pierdut la o asemenea diferenta, antrenorul Rapidului si fostul jucator al Stelei Mizil, Gabi Cosma,a refuzat sa faca declaratii. A facut-o capitanul echipei și un fost coechipier de-al sau dar  si jucatorii petrolisti.

Constantin Lambă(fundas Rapid Mizil):,, Am intalnit o echipa de traditie a fotbalului romanesc. Am vrut sa vedem cum este sa infrunti o echipa pregatita, antrenata. Am ratat cateva ocazii si daca inscriam diferenta nu mai era asa mare. Suntem multi trecuti de 40 de ani si incercam sa tinem in viata aceasta echipa”.

Daniel Chiriță(fundas Petrolul 52):,, Am inceput jocul mai greoi dar pana la urma baietii s-au dezlantuit. Terenul a fost greu dar foarte bun pentru acest nivel si este bine ca am avut parte de un antrenament cu multe reusite”.

Adrian Vintilă(atacant Petrolul 52):,, E bine ca am castigat la scor, face bine la moral. Cred ca l-am bucurat pana la urma si pe dom’ profesor deoarece la pauza ne-a cam bombanit!".

Rapid Mizil – Petrolul 52 Ploieşti 0-9 (0-3)

Cl. Tudor (40 –pen, 78), Vintilă (43, 60, 71), R. Alecsandru (44), D. Gheorghe (75, 88), Prunescu (80).

Rapid: C. Ene –Lazăr, Iacob (81 A. Ghidia), Lambă (cpt), M. Ene – Andrei, Stoica (46 Barbu) – Tănase (46 Brotac), Suditu, Smedoiu – Al. Vasile (46 Costache).

Petrolul: Marinică – Olaru (46 Catană), R. Alecsandru, Prunescu, Velisar (72 Niţescu) – Chiriţă (60 Butufei) – N. Popescu, Cl. Tudor, Păun (56 I. Dumitrescu), D. Gheorghe – Vintilă. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.