Petroliștii s-au bucurat de fotbal în zăpadă

Publicat in Sport 08 Februarie 2017 1230 ori
Google+ WhatsApp
Petroliștii s-au bucurat de fotbal în zăpadă

Fotbal în zăpadă a fost soluția la care a recurs staff-ul tehnic al Petrolului în această după-amiază. Antrenorul Tavi Grigore a împărțit lotul în "galbeni" și "albaștri" iar fotbaliștii au dat drumul la treabă. Arbitru a fost antrenorul cu portarii, Gheorghe Liliac, iar ambițiile între petroliști n-au întărziat să apară meciul în familie avănd parte și de căteva goluri. Soluția jocului în haită a venit după ce adversarii amicalului care trebuia să se dispute, astăzi, la Parcul Municipal Vest, au refuzat să mai joace. Petrolul 52 trebuia să întălnescă Petrolistul Boldești dar starea terenului nu le-a convenit prahovenilor care au plecat din parc. Nu înainte ca antrenorul principal Marian Ilie să poarte o discuție cu Tavi Grigore, principalul petrolist.

Octavian Grigore(antrenor Petrolul'52):,, Am facut un antrenament asa, n-am avut ce face! Daca cei de la Boldesti au refuzat jocul trebuia sa gasesc o solutie sa facem pregatirea. Am si ajutat la deszapezire ne-au dat o mana de ajutor si suporterii...astea sunt conditiile! Poate pana vineri se rezolva cu indepartarea zapezii iar timpul ne va da voie sa putem juca".

Marian Ilie(antrenor Petrolistul Boldesti:,,Am avut toata bunavointa! Am venit pana aici dar chiar nu se putea. Suprafata este impracticabila si nu vreau sa-mi bat joc de jucatori! Doamne fereste de accidentari! Am facut atata pregatire, mai avem trei saptamani pana la reluarea campionatului si nu vreau sa-mi pun jucatorii pe butuci!".

S-a văzut, încă o dată, că o investiție în care și Primăria Ploiești a băgat bani nu este îngrijită și protejată. Nu există nici măcar o poartă de acces mai mare pentru ca un utilaj să poată intra și totul să se rezolve în căteva minute. Venind la teren ambele loturi s-au trezit că stratul de zăpadă este de zeci de centimetri iar îndepărtarea lui ar fi însemnat ca testul să se desfășoare cu o întărziere de căteva ore. Cei care se ocupă de îngrijirea terenurilor n-au reușit să termine curățarea suprafeței în timp util. Din trei freze, numai una funcționa, benzina pentru utilaje a venit tărziu, totul tipic romănește. Astfel că s-a ajuns la situația ca antrenorul Octavian Grigore, jucatorii dar și suporterii să pună mîna pe lopeți și să mai dea din zăpadă. Amicalul cu Petrolistul a picat iar acum se speră ca pînă vineri, cănd va avea loc jocul cu Unirea Slobozia, terenul să devină practicabil.  

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.