Schimbi locul, schimbi norocul

Publicat in Sport 24 Ianuarie 2017 698 ori
Google+ WhatsApp
Schimbi locul, schimbi norocul
Schimbi locul, schimbi norocul

Tricolorul LMV Ploiesti are toate sansele sa schimbe locul in clasament. Aceasta prima schimbare din 2017 spera sa aduca noroc echipei ploiestene. Conducerea, staff-ul tehnic si mai ales voleibalistii isi doresc sa nu mai aiba parte de accidentari asa cum s-a intamplat anul trecut cand mai multi de baza s-au accidentat iar echipa a suferit. Trei puncte in partida urmatoare inseamna locul patru in clasament. Adica o pozitie mai sus si peste SCM Craiova, campioana en-titre a Romaniei.

In ierarhia nationala Tricolorul ocupa locul 5 cu 27 de puncte in timp ce adversarul, LPS Piatra-Neamt, este codasa campionatului cu doar 2 puncte. In aceasta situatie, LMV-ul este mare favorita cu LPS-ul, si statistica fiind de partea lor. In meciurile directe de pana acum, formatia ploiesteana a castigat de doua ori, cu 3:0, iar echipa pietreana s-a impus o data, in returul sezonului trecut. Partida va fi observata chiar de presedintele Federatiei Romane de Volei, Gheorghe Vişan. Tricolorul LMV Ploieşti va disputa, maine, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Olimpia”, restanta din etapa a II-a a returului Fazei I din Divizia A1, cu Piatra Neamt.

Meciul trebuia sa se dispute in ultima etapa din 2016 a Diviziei A1 la volei masculin, pe 17 decembrie, insa, de comun acord cu echipa din Piatra Neamt, Tricolorul LMV a amanat partida, ca urmare a implicarii in CEV Challenge Cup. Sezonul competiţional s-a reluat la finalul săptămânii trecute, cand a fost programata etapa a III-a din returul Fazei I a campionatului, Tricolorul LMV Ploiesti debutand cu o victorie in minimum de seturi pe terenul echipei Stiinta Bacau.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.