Petrolul, un club deschis

Publicat in Sport 18 Ianuarie 2017 455 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul, un club deschis
Petrolul, un club deschis

Petrolul este un club deschis pentru oricine vrea să investescă! A spus-o, Cristi Vlad, președintele clubului Petrolul'52 Ploiești. La reunirea echipei, Vlad a făcut un apel către toți oamenii de afaceri din oraș să vină la echipă deoarece singuri este din ce în ce mai greu:,, Usile sunt deschise la Petrolul pentru orice sponsor, echipa nu există ca să o luăm noi acasă. Eu acum sunt aici, peste șase luni poate nu mai sunt, important este ca Petrolul să meargă tot înainte! Fac un apel către toți oamenii de afaceri să vină alături de noi. Suntem un club deschis, corect, unde se poate vedea și ultimul leuț cheltuit. Ne-am zbătut ca Petrolul să nu moară dar singuri nu putem!".

Oficialul petrolist a mai spus că și la nivelul lotului sunt lucruri bune dar și rele, cu jucători care au confirmat iar alții nu. El speră ca și baza de la Crăngul lui Bot să fie dată în administrare pentru ca echipa și nu numai să beneficieze de ea:,, Baza de la Crăng a fost casă și masă pentru generații întregi de jucători. Majoritatea dintre noi au prins pregătirea la acea bază și vrem s-o repornim. Nu numai pentru echipa mare ci și pentru grupele de copii și juniori. O echipă puternică nu poți s-o faci fără bani și fără condiții de pregătire Sper sa mergem mai departe pe aceiași linie. Avem jucători care trebuie să ajute și ne axăm, în principal, pe prahoveni. Dar și din echipa actuală sunt care au confirmat și aici mă refer la Olaru, Velisar, Nițescu iar alții au jucat mai puțin cum sunt Ursu și Părvu.  Trendul este spre cei de perspectivă mai ales că în liga a 3-a suntem obligați să jucăm cu mulți jucători tineri".

Și antrenorul Octavian Grigore se găndește, de pe acum, la liga a 3-a iar obiectivul îl știe clar:,,Formarea unei echipe puternice care să promoveze în liga a 3-a . Un club puternic, sănătos, susținut de toți suporterii. Atribuirea siglei este esențială pentru că ne dă legitimitate și suntem cei mai îndreptățiți să cerem acest lucru. Colaborarea cu Primăria și Consiliul Local sunt firești dar această legătură trebuie să fie strănsă și corectă! După reunire urmează o perioadă foarte importantă. Este cea mai lungă perioadă de pregătire iar acumulările fizice sunt valabile și pentru sezonul viitor".

Programul echipei petroliste cuprinde antrenamente zilnice, afară și în sală, iar Tavi Grigore speră ca băieții să beneficieze și de un cantonament centralizat. În caz contrar, lotul se va pregăti la bazele din Ploiești dar și din Prahova.       

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.